Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Antrikot Fırın Usulü

SoruCevap

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
7
Puan
0
Yaş
36
Credits
0
Antrikot Fırın Yordamı Tanımı İçin Malzemeler
1,5 kg ince dilimlenmiş antrikot
50 gram tereyağ
50 ml zeytinyağı
1 metre yağlı pişirme kağıdı

Antrikot Fırın Metodu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Fırın tepsimizin tabanını yağlı kağıtla kapatıyor.
Üzerine zeytin yağı döküp kapatacağız.
Fırın tepsisine ince dilimlenmiş etler dizilir.
Üzerine küçük dilimler yargıçta tereyağı dağıtılır.
Suyla ıslattığımız fırın kağıdıyla tepsi üstü kapatılır.
17. Dakikada üste koyduğumuz yağlı kağıt açılarak 3 dakika da üstü açık olarak 200 derece de pişirilir.
Böylece et yüzeyinde kızartmalar olur.
Sonra servis edilir.
Antrikot Fırın Adabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri