Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Özel_Günler ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

osmanke

osmanke

BELKİ SARAYIMIZ YOKTU AMA BİZ HEP KRAL'DIK
Yönetici
(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Credits
12
Anne şefkattir, merhamettir. Cennet onların ayakları altındadır. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.
495775113_10228236151315963_5483524296887339107_n.jpg

Anneler Günü​

Anneler Günü, anneleri anmak ve onurlandırmak amacıyla bütün dünyada farklı zamanlarda kutlanan özel gün.
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN-1.jpg

ban_up.jpg

Şu hayatta beni karşılıksız sevdiğine emin olduğum tek insan sensin, sırtımı gönül rahatlığıyla dayayabildiğim sensin, ve beni her zaman sevecek olan da sensin. Sen benim güzeller güzeli annemsin, iyi ki varsın.
anne_1.jpg
Bana yolları göstermek için orada olduğun sürece, hiçbir şey için endişelenmem gerekmiyor. Seni seviyorum anneciğim. Anneler Günün kutlu olsun!
anne_2.jpg
Gözyaşı döktüğümde, neşeli olduğumda ya da korktuğumda, yanımda her zaman sen vardın. Her zaman orada olduğunu biliyorum, Anneler Günün kutlu olsun!
anne_3.jpg

Anam anam..
canım anam..
yattığın mekan..cennet olsun..rahmetle anıyorum..
tüm annelerimizin gününü kutlarım..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri