Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Android Developer Bootcamp nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Modoratör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Modoratör

Android Developer Bootcamp nedir?​

Kotlin üzerine hazırlanan orta seviye bir eğitim programıdır. 22 Şubat’ta başlayıp 2 ay boyunca sürecek , 34 saatten oluşan Android Bootcamp sizi alanında uzman birçok developer ile bir araya getirmekle birlikte,eğitim esnasında öğrendiğiniz bilgileri teorikten pratiğe dökme fırsatı da sunuyor!

Android Bootcamp Türkiye nedir?​

❓ Android Bootcamp Türkiye Nedir? Android üzerine hazırlanan orta seviye bir eğitim programıdır. Toplamda 34 saat sürecek, başarılı bir Android uygulamasının tasarımından başlayarak, interaktif bir şekilde çalışabilmesine kadar tüm adımların işleneceği eğitim serisidir.

Kodluyoruz ücretli mi?​

Kodluyoruz ücretli mi?
ücretsiz programlama eğitimleri veren bir dernek. 4 aylık kotlin-android eğitimi için başvurular açılmış. …

Android Developers nedir?​

Android Developers nedir?
Android geliştirici, Android açık kodlu işletim sistemi tarafından desteklenen cihazlar için uygulama geliştirmekten sorumludur.

Google Bootcamp nedir?​

Oyun bootcamp nedir?​

BootCamp kelimesi, aslında “Boot” ve “Camp” kelimelerinin birleşimiyle meydana gelmiş bir kelime. Boot (postal), camp (kamp) Amerikan askerlerinin uyguladığı egzersiz programları aslında. Yoğun tempoda olan bu egzersizler vücuda kısa sürede dinamiklik, dayanıklılık ve güç sağlar.

CS50x Kodluyoruz nedir?​

CS50x Kodluyoruz nedir?
CS50x Kodluyoruz Kodluyoruz CS50x (Computer Science 50), Harvard Üniversitesi Profesörü David J. Malan tarafından verilen efsanevi bilgisayar bilimlerine giriş kursu. Her yıl milyonlarca kişi tarafından alınan bu kursu Türkçe’ye çevirsek ve Türkiye’nin her yerinden gençlere ulaştırsak nasıl olur?

Android Geliştirici ne yapar?​

Android Geliştirici ne yapar?
Android geliştiricinin temel görevi, Android işletim sistemini kullanarak akıllı telefon ve tabletler için uygulamalar geliştirmektir.

Android Programlama ne işe yarar?​

En kısa tanımla Android bir işletim sistemidir. Ne işe yarar sorusunun en kısa cevabı ise akıllı cihazların uygulamaları ile donanımlarının uyumlu bir şekilde çalışması için gerekli olan iletişimleri kurmasını sağlayan ana programdır. Bu ana program olmadan hiç bir cihaz çalışamaz.

Android Developer Bootcamp, Kotlin üzerine hazırlanan 2 aylık orta seviye bir eğitim programıdır. Program, 22 Şubat'ta başlayacak olup, 34 saat sürecektir. Katılımcılara alanında uzman birçok geliştirici ile bir araya gelme fırsatı sunacak olan Bootcamp, teoride öğrenilen bilgileri pratiğe dökmek için de imkan sağlayacaktır.

Android Bootcamp Türkiye ise Android üzerine hazırlanan orta seviye bir eğitim programıdır. Toplamda 34 saat sürecek olan bu eğitim serisi, başarılı bir Android uygulamasının tasarımından çalışır duruma getirilmesine kadar tüm adımları kapsamaktadır.

Kodluyoruz, ücretsiz programlama eğitimleri sunan bir dernektir. 4 aylık kotlin-android eğitimi için başvurular açılmıştır.

Android Developers, Android açık kaynaklı işletim sistemi tarafından desteklenen cihazlar için uygulama geliştirmekten sorumlu olan kişilerdir.

Android Geliştirici, Android işletim sistemi kullanılarak akıllı telefon ve tabletler için uygulamalar geliştiren kişidir.

Android Programlama ise akıllı cihazların uygulamaları ile donanımlarının uyumlu bir şekilde çalışması için gerekli olan iletişimleri kurmasını sağlayan işletim sistemidir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri