Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aksırmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Şupheli şeylerin acığa cıkmasına, Sıkıntıda olanın bundan kurtulmasına, fakir icin yardıma, insanlardan gelecek dunyalık yardıma, borclunun borcunu odemesine, Birinin aksırdığını ve ona 'Yerhamukellah' yahut 'Cok yaşa' dediğini gormek insanlara yardım ettmeye ve bundan sevap kazanmaya delalet ederRuyada aksırmak, hapşırmak gibi şeyler goren kişi goze gelmiş demektirRuyada aksirmak uyari ile yorumlanir Ruyanizda sik ,sik aksirdiginizi gormek, tasarladiginiz bir isi yapmak icin iyi dusunmeniz gerektigine bir uyaridir Yaninda bir baskasinin aksirmasi o kimsenin iyi bir yolda olmadigini gosterir Bir baska rivayete gore de, aksirik kotu bir haberle de tabir olunur Bir rivayete gore; aksirmak kanaattir Ruyada aksirdigini goren Allahu Tealaya cok hamd eder ve Onun rahmetine nail olur Aksirmak bazi bilginlere gore, hastaliktan sifaya, uzun omre delalet eder Bir biri arkasindan bir kac kere aksirdigini goren, cok yasar Bir hasta ruyasinda arka arkaya aksirdigini gorse, iyilesir Saglam bir adamin aksirdigini gormesi onun hasta olmasina isarettir Bir baska rivayete gorede: Ruyada aksirmak, suphe edilen seyin aciklik kazanmasina isaret eder Ruyada aksirmak, hasta icin olume veya kendisini muzdarip edecek , kedere isaret eder Ruyada aksiran kimse sikinti icinde ise kurtulur, fakir ise, kendisine yardim edilir Eger ruya sahibi borclu olursa, bocunu odemeye calisir Eger nezleli ise, kurtulur Bazen aksirmak nezleye isaret eder Ruyada aksirmak, suphe edilen seyin vuzuha (acikliga) kavusmasina delalet eder Ruyada aksirdigini goren kimse, suphelendigi bir seyi kafi olarak bilir Ruyada aksirmak, hasta icin olume veya kendisini muzdarip edecek kedere delalet eder Ruyada aksiran kimse sikinti icinde ise kurtulur, fakir ise, kendisine yardim edilir Cunku aksiran kimseye

Rüyada aksırmak genellikle sembolik anlamlara sahip olan bir rüya türüdür. Bu durumda, rüyada aksırmak veya birinin aksırdığını görmek farklı yorumlara tabi tutulabilir.

Aksırmak, bazen şüphelerin açığa çıkmasına, sıkıntılardan kurtulmaya, fakir insanlara yardım edilmesine ya da maddi yardım alınmasına, borçların ödenmesine işaret edebilir. Bir kişinin aksırdığını ve ona "Yerhamukellah" veya "Çok yaşa" dediğinizi görmek, insanlara yardım etmenin ve bu şekilde sevap kazanmanın habercisi olabilir.

Rüyada sürekli ve sık sık aksırmak, tasarladığınız bir işi yapmak için dikkatli olmanız gerektiğine dair bir uyarı olabilir. Yanınızda başka birinin aksırması ise o kişinin iyi bir yolda olmadığını gösterebilir. Buna ek olarak, aksırma rüyası kötü bir habere işaret edebilir veya kanaatkar olmanız gerektiğini simgeliyor olabilir.

Aksırmak uzun ömre, hastalıktan şifaya veya Allahu Teala'ya hamd etmek ve rahmetine nail olmaya delalet edebilir. Bir kişinin birkaç kez ardı ardına aksırdığını görmek ise uzun ömre işaret edebilir. Hastalıkla boğuşan birinin rüyasında sürekli aksırdığını görmesi ise iyileşeceğine işaret edebilir. Sağlam bir adamın aksırdığını görmek ise o kişinin hasta olabileceğine işaret edebilir.

Sonuç olarak, rüyada aksırmak genellikle şüphelerin açığa çıkmasına, sıkıntılardan kurtulmaya, hastalıktan şifaya ve farklı sembolik anlamlara işaret edebilir. Bu tür rüyaların yorumları genellikle rüyayı gören kişinin hayatındaki duruma, duygularına ve yaşadığı olaylara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri