Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

H

Ahımı, Hicranımı Sakladım Şarkı Sozu

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
20.991
Ahımı, Hicranımı Sakladım sozleri Zeki Muren
Ahımı hicranımı
Sakladım sakladım
Sakladım gizli tuttum
Gonlumu yıllar yılı
Hayaliyle avuttum
Ah hayaliyle avuttum
O genclik gunlerimiz
Donmez asla geriye
Donmez asla geriye
Yazık ki donse bile
O sevdayı unuttum
Ah o sevdayı unuttum

"Ahımı, Hicranımı Sakladım" şarkısının sözleri Zeki Müren'e aittir. Bu şarkıda aşkın acılarını, özlemlerini ve geçmişe dair duyguları anlatmaktadır. Şarkının sözleri şöyledir:

Ahımı hicranımı
Sakladım sakladım
Sakladım gizli tuttum
Gönlümü yıllar yılı
Hayaliyle avuttum
Ah hayaliyle avuttum

O gençlik günlerimiz
Dönmez asla geriye
Dönmez asla geriye
Yazık ki dönse bile
O sevdayı unuttum
Ah o sevdayı unuttum

Bu sözlerde geçmişe duyulan özlem, yaşanan aşk acıları ve unutulmuş bir sevda teması işlenmektedir. Zeki Müren'in kendine özgü yorumuyla seslendirdiği bu şarkı, hüzünlü atmosferi ve derin duygularıyla dinleyicileri etkilemeyi başarmaktadır.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri