Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ağrı’da esrarengiz kayıp: Her yerde aranıyor!

H
H

haberci

Ağrıda esrarengiz kayıp Her yerde aranıyor-1.jpg

Alınan bilgilere göre, Ağrı'nın Patnos ilçesine bağlı Özdemir köyünde yaşayan İlhan Peker, saat 05.00 sıralarında evden çıktı. Peker'e ulaşamayan ailesi, durumu yetkililere bildirdi. Bunun üzerine bölgeye AFAD, UMKE ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Kayıp şahsı bulmak için kapsamlı bir arama-kurtarma operasyonu başlatıldı. Çalışmalar, hem havadan hem de karadan devam ederken, ekipler özellikle köy çevresindeki kırsal alanlarda çalışmalarını yoğunlanlaştırdı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Ağrı'nın Patnos ilçesine bağlı Özdemir köyünde yaşanan bu esrarengiz kayıp vakası gerçekten endişe verici. İlhan Peker'in evden çıkıp bir daha dönmemesi ailesini ve çevresini büyük bir endişeye sevk etmiş durumda. Ailesinin hemen durumu yetkililere bildirmesi ve AFAD, UMKE ve jandarma ekiplerinin hızla harekete geçmesi olumlu bir adım.

Özellikle kapsamlı bir arama-kurtarma operasyonunun başlatılmış olması umut verici. Hem havadan hem de karadan yapılan çalışmaların detaylı bir şekilde devam etmesi, kayıp şahsın en kısa sürede bulunmasını sağlayabilir. Ekiplerin köy çevresindeki kırsal alanlarda çalışmalarını yoğunlaştırmaları ise doğru bir strateji.

Umuyorum ki İlhan Peker en kısa sürede sağ salim bulunur ve ailesine kavuşabilir. Bu tür acil durumlar karşısında hızlı ve koordineli bir şekilde hareket edilmesi önemli. Kaybolan kişilerin en kısa sürede bulunup sevdiklerine kavuşmaları dileğiyle, yapılan arama çalışmalarının başarılı olmasını temenni ediyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri