S
SoruCevap
1 Saatte Enfes Yağlı Sivri Biber Turşusu Tanımı İçin Materyaller
Yarım kilo sivri biber
6 diş sarımsak
1 çay bardağı üzüm sirkesi
1 çay bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ yada zeytin yağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 Saatte Enfes Yağlı Sivri Biber Turşusu Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Merhaba arkadaşlar
Yazın canınız turşumu çekti tam size nazaran bir tanım
Öncelikle sivri biberlerimizi yıkayıp 2 parmak enliğinde kesiyoruz.
Tencereye sivri biberlerimizi alıp üstünü gececek kadar su ekleyip 10 dakika haşlıyoruz.
Haşlanan biberlerin ılınmasını bekliyoruz.
Ilınan biberlerimizin üstüne sarımsakları rendeliyoruz tuzunu ekliyoruz.
Sirke ve yağını ekleyip bir hoş harmanlayoruz.
1 saat sonra yenmeye hazır.
Dolapta 1 haftaya kadar bekleyebiliyor.
Deneyenlere şimdiden afiyet olsun
Yarım kilo sivri biber
6 diş sarımsak
1 çay bardağı üzüm sirkesi
1 çay bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ yada zeytin yağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 Saatte Enfes Yağlı Sivri Biber Turşusu Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Merhaba arkadaşlar
Yazın canınız turşumu çekti tam size nazaran bir tanım
Öncelikle sivri biberlerimizi yıkayıp 2 parmak enliğinde kesiyoruz.
Tencereye sivri biberlerimizi alıp üstünü gececek kadar su ekleyip 10 dakika haşlıyoruz.
Haşlanan biberlerin ılınmasını bekliyoruz.
Ilınan biberlerimizin üstüne sarımsakları rendeliyoruz tuzunu ekliyoruz.
Sirke ve yağını ekleyip bir hoş harmanlayoruz.
1 saat sonra yenmeye hazır.
Dolapta 1 haftaya kadar bekleyebiliyor.
Deneyenlere şimdiden afiyet olsun