Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Seviyorum Sevmiyorum kimin sarkisi?

Insan hafizasi silinir mi?

Dolby Access ne demek?

Zeberus

Yönetici
Puan 38
Çözümler 6
Zeberus

Seviyorum Sevmiyorum kimin şarkısı?​

Nil KaraibrahimgilSeviyorum Sevmiyorum / SanatçıFerhan Nil Karaibrahimgil Erener, Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır. Vikipedi

Hakan Altun Ayla Çelik seviyorum hala kim yazdı?​

Şarkıcı Ayla Çelik ve Hakan Altun, söz yazarı Hakkı Yalçın’ın yakın zamanda piyasaya çıkacak olan ‘Hakkı Yalçın Şarkıları’ isimli proje albümünün çıkış parçasına imza attı. İkili, sözleri Yalçın’a, müziği Ayla Çelik ve Serdar Aslan’a, aranjesi ise Serkan Ölçer’e ait olan ‘Seviyoruz Hala’ şarkısını seslendirdi.

Onur Akın Seviyorum Seni şarkı sözleri kime ait?​

Onur Akın Seviyorum Seni şarkı sözleri kime ait?
Onur Akın’ın seslendirdiği “Seviyorum Seni”; biri Nazım Hikmet’e, diğeri İlhan Berk’e ait iki harika şiirin birleştirilmiş hâlidir.

Tek taşımı kendim aldım diyen ünlü kim?​

Tek taşımı kendim aldım diyen ünlü kim?
Nil Karaibrahimgil’in “Tek Taşımı Kendim Aldım” adlı yeni albümündeki bir şarkı, ünlü kadınlar arasında tartışma yarattı. “Pırlanta” adlı şarkısı için “Bu şarkı tüm özgür kızların yeni marşı olacak. Ekonomik özgürlüğü olan kadınlar pırlantalarını kendileri alır, erkeklerden aşktan başka şey beklemezler.

Nil Karaibrahimgil çocuğu var mı?​

Aziz Arif ErenerNil Karaibrahimgil / Çocukları

Seviyoruz hala kimin eseri?​

Hakan AltunAyla ÇelikSeviyoruz Hâlâ/Sanatçılar

Hakan Altun kiminle evlendi?​

Hakan Altun kiminle evlendi?
Hiç evlilik yapmayan 48 yaşındaki şarkıcının en büyük hayali baba olmak.

Seviyorum seni bestesi kimin?​

Seviyorum seni bestesi kimin?
seviyorum seni bir nazım hikmet şiiridir. ancak onur akın’ın bestesi olan seviyorum seni iki farklı şaire ait iki şiirin birleşimidir. (bkz: onur akın) klasiklerinden . çıkış yaptığı şarkılardan biridir.

Seviyorum seni ekmeği tuza banıp yer gibi ne demek?​

kuru bir sevginin ifadesidir. aşkın tuzlu halinin ifadesi olan anlatım biçimi. yok be; orada aşkın benzetildiği nokta tuza banıp yediğin ekmeğin üstüne içtiğin su. ekmeğin tuzsuz olduğu dönemde yapılan şeydir.

Tek taşımı kendim aldım kaç yılında çıktı?​

11 Mayıs 2006Tek Taşımı Kendim Aldım / Çıkış tarihi

Nil Karaibrahimgil pırlanta ne zaman çıktı?​

Nil Karaibrahimgil pırlanta ne zaman çıktı?
2006Pırlanta / Çıkış tarihi

Nil Karaibrahimgil'in "Seviyorum Sevmiyorum" şarkısı, sanatçının ismini taşıyan aynı adlı albümünde yer almakta. Nil Karaibrahimgil Erener, Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır. Şarkının yayınlandığı tarih ve albüm detaylarına dair bilgi bulunmamaktadır.

Hakan Altun ve Ayla Çelik'in seslendirdiği "Seviyoruz Hala" şarkısının sözleri Hakkı Yalçın'a, müziği Ayla Çelik ve Serdar Aslan'a, aranjesi ise Serkan Ölçer'e aittir. Bu şarkı, yakın zamanda çıkacak olan "Hakkı Yalçın Şarkıları" proje albümünde yer almaktadır.

Onur Akın'ın seslendirdiği "Seviyorum Seni" şarkısının sözleri, Nazım Hikmet ile İlhan Berk'e ait iki farklı şiirin birleştirilmesiyle oluşturulmuştur.

Hakan Altun henüz evlenmemiştir. Şarkıcının en büyük hayali baba olmaktır.

"Seviyorum Seni" şarkısının bestesi, Onur Akın'a aittir. Şarkı, iki farklı şaire ait şiirlerin bir araya getirilmesiyle oluşturulmuştur.

"Tek Taşımı Kendim Aldım" şarkısı, Nil Karaibrahimgil'in aynı adı taşıyan albümünde yer almaktadır ve çıkış tarihi 11 Mayıs 2006'dır.

Nil Karaibrahimgil'in "Pırlanta" isimli şarkısı 2006 yılında yayınlanmıştır.

Tuza banıp ekmeği yemek gibi sevgiye aç bir ifade olan "Seviyorum Seni" şarkısının anlamı, kuru bir sevginin ifadesi olarak yorumlanabilir. Aşkın tuzlu hali olarak ifade edilen söz, aşkın zorlayıcı ve yorucu yanını temsil eder.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri