Editör
Administrator
Hilton Sarıgermenin sahibi kimdir?
Göçay Turizm tarafından yapılan ve işletilecek olan Hilton Resot Otel, Sarıgerme Plajı’nda 1553 dönüm arazi üzerine Göçay Şirketler Grubu tarafından kuruldu. 410 yatak kapasiteli Resort Otel’de Türk motifleri dikkat çekiyor.Hilton puan nasıl kazanılır?
Hilton puan nasıl kazanılır?Puan Kazanın
- Otel konaklamaları Dünya çapında 6.700’den fazla otelde konakladığınızda Puan kazanın.
- Puan promosyonları Sınırlı süreli, üyelere özel promosyonlarla daha hızlı ödül kazanın.
- Kredi kartları
- Lyft ile ulaşım.
- Yeme İçme.
- Puan Satın Alın.
Göçay Onur Turizm kimin?
Mehmet Nuri GÖÇEN. Göçay İnşaat Şirketinin ilk temelini atan, öngörüsü, uzak görüşlülüğü ve girişimci ruhunu gelecek kuşaklara da ileterek şirketimizin bugün ulaştığı konumunu borçlu olduğumuz Sn.Mehmet Nuri GÖÇEN’e derin saygılarımızı sunarız.Hilton Dalaman ne zaman açıldı?
Hilton Dalaman ne zaman açıldı?Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & SPA tesisi 2009 yılı Temmu.
Hilton Honors puan transferi nasıl yapılır?
Puanlarınızı Bağışlayın- PointWorthy.com sayfasını ziyaret edin.
- Bir PointWorthy hesabı oluşturun ve bu hesabınızı Hilton Honors hesabınızla birleştirin.
- Binlerce yardım kuruluşu arasından istediğinizi seçin.
- Hilton Honors Puanlarınızı kullanarak bağışta bulunun!
Mustafa Göçen kim?
Mustafa Göçen kim?Mustafa Göçen Halen, Asfalt Müteahhitleri Derneği (ASMUD) Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütüyor ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi. Ayrıca, Metin Sabancı Spastik Çocuklar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi.
Mehmet göçen kimdir?
74 yaşında ve üç çocuk sahibi olan Mehmet Göçen, 1980″li yıllarda yaptığı otoyol inşaatlarıyla adını duyurmuştu.Hilton Sarıgerme kaç dönüm?
Hilton Sarıgerme kaç dönüm?HİLTON DALAMAN Dalaman’ın Sarıgerme Plajı’nda 1553 dönüm üzerine kurulan resort otelin kendisine ait 650 metre uzunluğunda özel kum plajı bulunuyor. Tesisin hemen yanında yer alan Dalaman nehrinde Rafting düzenleniyor.