Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
merhaba..iyi geceler
bu panelin yenisini öğrenebilirmiyim
Ben Türkiye'deyim.Türknet kullanıyorum.Ama bu İptv6 veya ipv4 ne olduğunu bilmiyorum.Herhangi bir panel sahibi veya casusta değilim. Kaspersky vpn kullanıyorum ama bu forumda kullanmıyorum.Bu olayı gerçekten anlamadım.normal üyelerden örnek........
tadic10
New member
2a00:1d34:4c33:5500:3cd0:c9a8:2467:c29b
premium üyelerden örnek........
yıldız55
(¯´•._.• Premium Üye•._.•´¯)
2a02:ff0:22c:ffa:5d4c:6b67:f3c9:a6b8
bu tür adresleri kullananlar formumuza zarar vermek isteyenlerdir..
yakındada banlanacaklardır..
normal ipv4 adreslere örnek: 78.133.45.123 gibi
gizlenmiş ipv6 adreslere örnek: 2a00:1d34:4c33:5500:3cd0:c9a8:2467:c29b gibi
herkesi izliyorum..takip ediyorum
tabiki onlarda bizi izliyor..takip ediyor..
özellikle burdan değişenler bölümünden kendilerini belli ediyorlar..
çoklu paneller veya aynı gün içinde çeşitli panelleri soruyorlar..
adam aynı anda 10 tane iptv izliyor galiba....
değerli yönetici arkadaşlarım..
bu tür özel mesajlara cevap vermeyin..
Türknet'in modemi var silindir modemden.ustam benim modemda da var herhalde bu ipv6 özelligi ama aktifmi degilmi bilmiyorum telefonda wifi sinyalini gösterdigi yerde 6 harfi var ama bilmiyorum ama ben tr de degilim
biliyorum ustam ipv6 nın yanında nedeland yani hollanda diye yazıyor..sıkıntı yok..cable.dynamic.v6.ziggo.nlustam benim modemda da var herhalde bu ipv6 özelligi ama aktifmi degilmi bilmiyorum telefonda wifi sinyalini gösterdigi yerde 6 harfi var ama bilmiyorum ama ben tr de degilim
hangi vpn le girdiğin önemli değil..Ben Türkiye'deyim.Türknet kullanıyorum.Ama bu İptv6 veya ipv4 ne olduğunu bilmiyorum.Herhangi bir panel sahibi veya casusta değilim. Kaspersky vpn kullanıyorum ama bu forumda kullanmıyorum.Bu olayı gerçekten anlamadım.
bende anlamıyorum ustam ama bizim burdaki yeni modemlarda bu ozellik var ama ne işe yaradıgını bende bilmiyorumBen Türkiye'deyim.Türknet kullanıyorum.Ama bu İptv6 veya ipv4 ne olduğunu bilmiyorum.Herhangi bir panel sahibi veya casusta değilim. Kaspersky vpn kullanıyorum ama bu forumda kullanmıyorum.Bu olayı gerçekten anlamadım.
turknet ipv4 kullanıyor..bağlandığında turknet diye yazar..Türknet'in modemi var silindir modemden.
Avaleon usta;normal üyelerden örnek........
tadic10
New member
2a00:1d34:4c33:5500:3cd0:c9a8:2467:c29b
premium üyelerden örnek........
yıldız55
(¯´•._.• Premium Üye•._.•´¯)
2a02:ff0:22c:ffa:5d4c:6b67:f3c9:a6b8
bu tür adresleri kullananlar formumuza zarar vermek isteyenlerdir..
yakındada banlanacaklardır..
normal ipv4 adreslere örnek: 78.133.45.123 gibi
gizlenmiş ipv6 adreslere örnek: 2a00:1d34:4c33:5500:3cd0:c9a8:2467:c29b gibi
herkesi izliyorum..takip ediyorum
tabiki onlarda bizi izliyor..takip ediyor..
özellikle burdan değişenler bölümünden kendilerini belli ediyorlar..
çoklu paneller veya aynı gün içinde çeşitli panelleri soruyorlar..
adam aynı anda 10 tane iptv izliyor galiba....
değerli yönetici arkadaşlarım..
bu tür özel mesajlara cevap vermeyin..
Seni nasıl ikna edebilirim bilmiyorum ama sanırım bir yerde eksik bir bilginiz var.Belki Kaspersky kullanıyorum diye olabilir. Ama dediğiniz olaylar bende yok.Emin olun..turknet ipv4 kullanıyor..bağlandığında turknet diye yazar..
türkiyedeki internet sağlayıcılar...ipv6 versiyonu kullanmıyor..
bir daha ikaz etmeyeceğim..
Banlaman hiç önemli değil.Zaten sitenin sahibi sensin. Ama beni üzen şey yaptığın haksız itham. Tecrübelerine saygılıyım ama gerçekten bir yerde eksik bilgi var.Ben adres değiştirmeyi sadece vpn kullarak yapıyorum.Ama bu siteye üyeliğimden beri asla vpn kullanmadım.Çünkü gerek görmedim.Adresini değiştir diyorsun nasıl olduğunu bilsem seni kırma değiştirirdim.yıldız55
değerli arkadaşım...
internet ilk dağıtıldığında...500 mb lik sınırla satılıyordu..
15 yıldır internetle haşır neşirim..
8 küsür forumda yöneticilik yaptım..
sen beni ikna etki banlayamasın..
bal gibi bizi işletiyorsun..
zeki olduğunu kanıtladın..
ama eksiğin var...
normal adreste değilsin..
normal ip adresi kullanmayanlar banlanacaktır..
biz yardımcı oluyoruz...10 dakika sonra panel gitmiş...yok böyle bir şey..
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.