Zeberus
Yönetici
Gümüş Kanat kaç yaş için?
Minicik yüreklerin, sevgiye ve umuda en çok ihtiyaç duydukları zamanda ortaya çıkar. Gümüş Kanat: O, kaybolmayan ümitlerin, hayallerin, ideallerin, günden güne çoğalan sevginin sembolüdür….Cahit Uçuk Hakkında.Basım Dili | Türkçe
Sayfa Sayısı | 207
Yaş Grubu | 6 – 9 Yaş
Yayın Tarihi | 2013
Yazar | Cahit Uçuk
Gümüş Kanat ın yazarı kimdir?
Cahit UçukGümüş kanat / YazarıCahit Uçuk ya da asıl adıyla Cahide Üçok, Türk hikâye ve roman yazarıdır. VikipediGümüş Kanat adlı metnin ana fikri nedir?
Gümüş Kanat adlı metnin ana fikri nedir?Gümüş Kanat, herkese bir şey öğretir ve her şeye bir anlam katar. Bütün hayatları değiştirir ve iyiliğin yayılmasını ve yaygınlaşmasını sağlar. Gerçek dostlukları arttırır. Ana fikir ise, insanın asla denemekten vazgeçmemesi gerektiğidir.
Gümüş Kanat ne tür bir kitaptır?
Gümüş Kanat ne tür bir kitaptır?Gümüş Kanat: O, kaybolmayan ümitlerin, hayallerin, ideallerin, günden güne çoğalan sevginin sembolüdür….Gümüş Kanat.
Yayın Tarihi: | 09.12.2020
Cilt Tipi: | Karton Kapak
Kağıt Cinsi: | Kitap Kağıdı
Boyut: | 12.5 x 19.5 cm
Kemal babasından niçin yardım istemiştir?
1. Kemal, babasından niçin yardım istemiştir? Anlatınız. Cevap: Kuşu sallandığı yerden kurtarması için yardım istemiştir.Gümüş Patenler adlı kitap kaç sayfa?
Gümüş Patenler – Jules VerneBasım Dili | Türkçe
Cilt Durumu | Ciltsiz
Sayfa Sayısı | 128
Yayın Tarihi | 2019
Yazar | Jules Verne
Kemal avuçları arasındaki kuşu neye benzetmiştir?
Kemal avuçları arasındaki kuşu neye benzetmiştir?2. Kemal, avuçları arasındaki kuşu neye benzetmiştir? Anlatınız. Cevap: Korkuyla, telaşla çarpan bir yüreğe benzetmiştir.
Gümüş Patenler adlı kitabın konusu nedir?
Gümüş Patenler adlı kitabın konusu nedir?Hans ve Gretel, Hollanda’da yaşayan fakir bir ailenin iki çocuğudur. Babaları yıllar önce bir iş kazasında hafızasını kaybetmiş ve yıllarca çalışamaz hale gelmiştir. Ailesini hatırlayamadığı gibi onlar için biriktirmiş olduğu paraların yerlerini de hatırlayamadığı için ailesi daha da zor günler geçirmiştir.