Editör
Administrator
Dty neyin kısaltması?
DTY = Doku iplik çizmek DTY Doku iplik çizmek anlamına gelir. En büyük kısaltma ve kısaltma veritabanında DTY kısaltmasını listelemekten gurur duyuyoruz. Aşağıdaki resim, İngilizce’de DTY: Doku iplik çizmek’nin tanımlarından birini göstermektedir.Instagramda diy ne demek?
Instagramda diy ne demek?DIY, İngilizce bir kısaltmadır. İngilizce olarak “do it yourself” anlamına geliyor. Bu kelimelerin Türkçe karşılığı kendin yap anlamındadır. Özellikle kişiler evlerinde kendi başlarına bazı ürünler hazırlayabiliyor.
Dıydı ne demek?
İngilizce olarak “do it yourself” anlamına geliyor. Bu kelimelerin Türkçe karşılığı kendin yap anlamındadır.Lazca Didi ne demek?
Lazca Didi ne demek?şu sıralar marketlerde 500 ml olarak 1 tlden alabileceğiniz bu çayı üreten firma ise kristal kola ve meşrubat olmasıda ilginçtir.kutusu biraya benzer. edit: gudastviri der ki “didi lazcada büyük anlamına geliyor” , mlky lvn de der ki gürcü dilinde büyük demektir.
Lazca Didi Mardi ne demek?
Türkiyedeki Lazlara yabancı olan bu kelimeyi, “çok teşekkür ederim” anlamında didi mardi “büyük teşekkür” olarak kullanmaları gerekirken, Türkçeleştirip dido mardi “çok teşekkür” diye kullanır oldular.Didi içecek nedir?
Didi içecek nedir?çaykur markasının da dayanamayarak soğuk çay denemesi yaptığı üründür. şu sıralar marketlerde 500 ml olarak 1 tlden alabileceğiniz bu çayı üreten firma ise kristal kola ve meşrubat olmasıda ilginçtir.kutusu biraya benzer.
Lazca bilmiyorum ne demek?
Va miçkin——————————-Bilmiyorum.Didi soğuk çay helal mi?
Didi soğuk çay helal mi?Bir kullanıcımız ÇAYKUR’un DİDİ Soğuk Çay ürününü, sırf ÇAYKUR’un ürünü olduğundan helal sertifikalı olduğunu düşündüğünü söylemiş. Oysaki bu ürün helal sertifikalı DEĞİLDİR. ÇAYKUR markasının TSE’den farklı ürün gruplarında helal sertifikası vardır. Ama soğuk çay olarak helal sertifikası bulunmamaktadır.
Didi soğuk çayın içinde ne var?
İçindekiler; Su, Şeker (Sakkaroz / Gilikoz Şurubu), Asitliği Düzenleyiciler (Sitrik Asit, Trisodyum Sitrat), Siyah Çay Ekstraktı, Aroma Verici (Şeftali) ve Antioksidan (Askorbit Asit). Çaydan gelen kafein içerir, ilave kafein içermez. Pastörize edilerek steril ortamda üretilmiştir.Lazca lazca biliyormusun ne demek?
Lazca lazca biliyormusun ne demek?Lazuri giçkini? —Lazca biliyor musun? Ho, komiçkin—————Evet biliyorum!