Zeberus
Yönetici
Brezilya Fönünden sonra nelere dikkat edilmeli?
Brezilya fönünden sonra saç ne zaman yıkanmalı? Brezilya fönü uygulamasından sonra saçın yapısına göre 24 ile 48 sonra saçlar yıkanmaladır. Eğer saçları çok dalgalı ve kıvırcık ise 48 saat sonra hafif dalgalı düze yakın ise 24 saat sonra üzerinden düzleştirici geçip yıkanabilinir.Brezilya fönü yıkandıktan sonra bozulur mu?
Uygulanan Brezilya fönünün kullanım süresi dolduğunda zaten yavaş bir şekilde bozulmaya başlayacaktır. Saçlar eskiden olduğu görünümü yeniden alır. Ancak bu sürenin sonunda saçlarınıza yeniden Brezilya fönü çektirebilirsiniz. Tekrarlanabilen bir işlem olması elbette kadınların yüzünü güldürüyor.Fongogo nasıl kullanılır?
Projenin Fongogo’da yer almasını istiyorsan öncelikle sisteme üye olmalısın. Daha sonra Proje Başlat linkini takip ederek adım adım projeni oluşturabilirsin. Bunu yaparken ise Fongogo Proje Yürütme Rehberinden ve Proje Filmi Rehberinden yararlanabilirsin.
Brezilya fönü sonrası saç eski haline döner mi?
Ancak Brezilya fönü tamamen kalıcı bir işlem değil. Bir süre saçlar düz görünür. Saç uzadıkça eski formuna geri döner. Brezilya fönünün ömrü saç uzayana kadar diyebiliriz.Brezilya fönü neden tutmadı?
Doğal bir saçta yıpranmış olabilir, oryalden zarar görmüş bir saçta olabilir. Brezilya fönünün içinde keratin vardır. Eğer bir saçın keratini eksikse keratini yüklenebilir. Eğer aşırı derecede yıpranmış bir saça brezilya fönü yapılmamalıdır.Brezilya fönü ne kadar süre dayanır?
Kuaförlerde yaklaşık 2-3 saat süren bir işlemdir. Eğer saçlarınız dalgalı ise 5-6 ay kalıcılık sağlayabilir. Ancak çok kıvırcık ise bu süre biraz kısalar 3-4 ay olabilir.
Fongogo kimin?
Fongogo’nun ana amacının girişim ekosistemine cansuyu olmak olduğunu belirten Fongogo kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Ali Çebi, girişimlere yatırımın önündeki bariyerleri kaldırarak tabana yayılmasını ve bu sayede daha fazla işletmenin fona ulaşmasını ve daha fazla yatırımcının sisteme dahil olmasını …Brezilya fönü kimlere yapılmaz?
Brezilya fönü saça zarar verir mi?Brezilya fönü için saçlara her gün düzleştirici, fön uygulamaktan ya da sürekli sıkı bir şekilde toplamaktan daha sağlıklıdır diyebiliriz. Öte yandan Brezilya fönü sonrası saçlara kalıcılık için bir presleme yani düzleştirme işlemi yapılıyor. Bu işlemin bilindiği kadarıyla çok fazla zararı bulunmuyor.