Zeberus
Yönetici
Bir oyunu nasıl Türkçe yapılır?
Oyunlara Türkçe yama nasıl Hazırlanır ve yapılır. 1.İlk önce oyunu dosyalarını çıkartmanız gerekli bu işlemin adı un-packing (oyuna göre farklılık gösterir). 2.Oyunun dil dosyasını bulmanız lazım locals.bin olur genelde. 3.Dil dosyasını hex editör ve ya bir tool yardımı ile düzenlemeniz gerekli.GTA San Andreas Türkçe Yama nasıl kaldırılır?
GTA San Andreas Türkçe Yama Silme Oyuncular eğer ki bu yamayı kaldırmak istiyorsa Denetim Masası’na girerek buradan Program Ekle – Kaldır seçeneğine tıklayarak yamayı kaldırabilirsiniz.Steam Türkçe yama nasıl yapılır?
Steam Türkçe yama nasıl yapılır?- Steam hesabınıza giriş yapın.
- Üst menü çubuğundaki ”
- Ayarlar.
- Arayüz.
- Açılan listeden kullanmak istediğiniz dili seçin.
- Tamam.
- Steam yeniden başlatıldıktan sonra, Steam’i ve Valve oyunlarınızı seçtiğiniz dilde kullanabilirsiniz.
GTA 5 Türkçe var mı?
Tıpkı diğer tüm Rockstar Games oyunlarıda olduğu gibi, Grand Theft Auto V de Türkçe dil desteği sunmuyor. Yani oyunun ayarlar menüsüne girerek dili değiştirmeniz ne yazık ki mümkün değil.GTA San Andreas save dosyası nasıl atılır?
GTA San Andreas save dosyası nasıl yüklenir?- Adım: İndirdiğiniz zip arşivine sağ tıklayıp Buraya çıkart yapın.
- Adım: Çıkan GTASAsf1.b dosyasını bilgisayarınızda şuraya atın:
- 3. Adım: Dosyayı attıktan sonra GTA San Andreas oyununa girdiğinizde oyun yükle (load game) bölümü göreceksiniz.
Dying Light the following Türkçe yama nasıl yapılır?
Dying Light the following Türkçe yama nasıl yapılır?- Dosyayı rar’dan çıkarın.
- Sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın. ( Eğer sizden izin isterse Evet’e basın)
- Oyunun ana klasörü “Dying Light”ı seçin. ( Kurduğunuz yere göre değişebilir)
- Kuruluma başlayın.
- Kurulum bitince oyunu doğrudan oynayabilirsiniz.
Setup dosyasını “HITMAN2” Klasörü İçine Atın ve Kurulumu yapın. Türkçe Yama HITMAN 2 – Gold Edition (2.72.0) Uyumludur.
Rockstar tarafından yapılan açıklamada, GTA 5’te, İngilizce, İtalyanca, İspanyolca, Fransızca, Portekizce, Japonca, Korece, Çince ve Rusça dil seçeneklerinin yer alacağı belirtildi. Oyunda yer alan bu dil seçeneklerinin oyunun çıktığı bölgelere göre farklılık göstereceği açıklandı.
GTA 5 Türkçe dil desteği gelecek mi?
GTA 5 Türkçe dil desteği gelecek mi?Sonunda %100 Türkçe yamalı GTA 5’imize kavuştuk. GTA 5, şüphesiz son yılların en fazla ses getiren ve en fazla oynanan oyunlarından biri konumunda. Sunduğu oyun deneyimi ile bizi kendine bağlayan GTA 5, daha önceden ana ve bazı yan görevler kapsamında Türkçe yama ile sunulmuştu.