Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Alev Dedegil Kimdir - Alev Dedegil Biyografisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Ahmet Berat Çonkar Kimdir - Ahmet Berat Çonkar Biyografisi

S

Osman Aşkın Bak Kimdir - Osman Aşkın Bak Biyografisi

S

SoruCevap

Alev Dedegil kim, Alev Dedegil hakkında bilgi
AKP milletvekili adayı Alev Dedegil, Alev Dedegil biyografi
Alev Dedegil, 21 Şubat 1958'de İstanbul'da doğdu. Babasının adı Ali Suat, annesinin adı Suzan Yıldız'dır. Yönetici; Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü bitirdi. Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Hazırlık Okulu, Bilgisayar Programcılığı Okulu ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Otel Yöneticiliği Uzmanlık Programını tamamladı. Özel sektörde yönetim kurulu başkanı olarak görev yaptı.

İstanbul Kadın Araştırmaları Merkezi (İKAM) Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi oldu ve halen İKAM Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. 23. Dönem'de Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu Başkanı oldu. İngilizce bilen Dedegil, bekârdır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri