Editör
Administrator
3 4 5 yayınları kimin?
Mehmet Kıvrak kitapları; Üç Dört Beş Yayıncılık aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur. Mehmet Kıvrak tarafından yazılan son kitap “AYT Matematik 10’lu Deneme Sınavı”, Üç Dört Beş Yayıncılık tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.345 Kolay mi?
Hectopat. Genel olarak kolay fakat ÖSYM tarzı ve orijinal soruları orta-orta üstü olabilen bir kaynak. ÖSYM tarzı soruları çözerken zorlanmanız normal.345 TYT kaç günde biter?
345 TYT kaç günde biter?40 günde sabah akşam çözersen bir ihtimal.
Mehmet Kıvrak kimdir?
Mehmet Kıvrak kimdir?1970 Salihli doğumluyum.1997 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği Bölümünden mezun oldum.30/03/1998 tarihinde Afyonkarahisar-Sinanpaşa Kırka İlköğretim Okulunda göreve başladım.20/09/2002 tarihine kadar burada görev yaptım.27/09/2002-31/08/2004 tarihleri arasında Alaşehir- …
Mehmet Kıvrak nereli?
345 Yayınları Matematik yazarı kimdir?
Kitabın yazarı ise Mehmet Kıvrak olarak belirtiliyor. 24 ay boyunca garanti kapsamında bulunan kitabın yurt dışına satış seçeneği de açık bulunuyor.YKS ne kadar sürede biter?
YKS ne kadar sürede biter?YKS 135 dakika sürecek. 2021 YKS’nin TYT oturumu 12:30’da bitiyor.
Müslüm Kaplan Kimdir?
Müslüm Kaplan Kimdir?Müslüm Kaplan, Eğitim, Sınav Hazırlık, Üniversite Hazırlık kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; AYT 10’lu Edebiyat Sosyal 1 Denemesi, TYT Türkçe Soru Bankası olarak sayılabilir. Müslüm Kaplan kitapları; Üç Dört Beş Yayıncılık aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.
Kitap, öğrencilerle ÜçDörtBeş Yayınları aracılığı ile buluşturuluyor. Normal boy olarak üretilen kitapta 375 sayfa yer alıyor. Kitabın yazarı ise Mehmet Kıvrak olarak belirtiliyor. 24 ay boyunca garanti kapsamında bulunan kitabın yurt dışına satış seçeneği de açık bulunuyor.
94,20 TL. /LÜGAT KİTAP KIRTASİYE YAYIN DAĞ.TİC.LTD.
TYT de matematik zor mu?
TYT de matematik zor mu?Muhakeme becerisi yüksek, zamanı iyi kullanan öğrencinin başarılı olduğu bir sınav olacak. Ancak öğrencilerimizden aldığımız dönüşlere göre, bu yılki sınavın 2020 TYT sınavına göre matematik soruları zorlayıcı, geometri soruları daha yapılabilir düzeyde.