Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

3 4 5 yayinlari kimin?

GIS intolerans nedir?

En guzel kokulu parfum hangisi?

Editör

Administrator
Puan 0
Çözümler 1
Editör

3 4 5 yayınları kimin?​

Mehmet Kıvrak kitapları; Üç Dört Beş Yayıncılık aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur. Mehmet Kıvrak tarafından yazılan son kitap “AYT Matematik 10’lu Deneme Sınavı”, Üç Dört Beş Yayıncılık tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.

345 Kolay mi?​

Hectopat. Genel olarak kolay fakat ÖSYM tarzı ve orijinal soruları orta-orta üstü olabilen bir kaynak. ÖSYM tarzı soruları çözerken zorlanmanız normal.

345 TYT kaç günde biter?​

345 TYT kaç günde biter?
40 günde sabah akşam çözersen bir ihtimal.

Mehmet Kıvrak kimdir?​

Mehmet Kıvrak kimdir?
1970 Salihli doğumluyum.1997 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği Bölümünden mezun oldum.30/03/1998 tarihinde Afyonkarahisar-Sinanpaşa Kırka İlköğretim Okulunda göreve başladım.20/09/2002 tarihine kadar burada görev yaptım.27/09/2002-31/08/2004 tarihleri arasında Alaşehir- …

Mehmet Kıvrak nereli?​

345 Yayınları Matematik yazarı kimdir?​

Kitabın yazarı ise Mehmet Kıvrak olarak belirtiliyor. 24 ay boyunca garanti kapsamında bulunan kitabın yurt dışına satış seçeneği de açık bulunuyor.

YKS ne kadar sürede biter?​

YKS ne kadar sürede biter?
YKS 135 dakika sürecek. 2021 YKS’nin TYT oturumu 12:30’da bitiyor.

Müslüm Kaplan Kimdir?​

Müslüm Kaplan Kimdir?
Müslüm Kaplan, Eğitim, Sınav Hazırlık, Üniversite Hazırlık kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; AYT 10’lu Edebiyat Sosyal 1 Denemesi, TYT Türkçe Soru Bankası olarak sayılabilir. Müslüm Kaplan kitapları; Üç Dört Beş Yayıncılık aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.
345 Yayınları Matematik yazarı kim?​
Kitap, öğrencilerle ÜçDörtBeş Yayınları aracılığı ile buluşturuluyor. Normal boy olarak üretilen kitapta 375 sayfa yer alıyor. Kitabın yazarı ise Mehmet Kıvrak olarak belirtiliyor. 24 ay boyunca garanti kapsamında bulunan kitabın yurt dışına satış seçeneği de açık bulunuyor.
345 AYT matematik ne kadar?​
94,20 TL. /LÜGAT KİTAP KIRTASİYE YAYIN DAĞ.TİC.LTD.

TYT de matematik zor mu?​

TYT de matematik zor mu?
Muhakeme becerisi yüksek, zamanı iyi kullanan öğrencinin başarılı olduğu bir sınav olacak. Ancak öğrencilerimizden aldığımız dönüşlere göre, bu yılki sınavın 2020 TYT sınavına göre matematik soruları zorlayıcı, geometri soruları daha yapılabilir düzeyde.

Üç Dört Beş Yayıncılık tarafından yayımlanan Mehmet Kıvrak kitapları ile ilgili bilgi verir misiniz?
Mehmet Kıvrak tarafından yazılan son kitap olan "AYT Matematik 10’lu Deneme Sınavı", Üç Dört Beş Yayıncılık aracılığıyla okurların beğenisine sunulmuştur. Kitabın yazarı Mehmet Kıvrak'tır ve kitabın garanti süresi 24 aydır. Ayrıca kitabın yurt dışına satış seçeneği de bulunmaktadır. Kitap, öğrencilere matematik konularında yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır.

Mehmet Kıvrak kimdir?
Mehmet Kıvrak, 1970 yılında Salihli doğumludur. 1997 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği Bölümünden mezun olmuştur. Eğitim hayatına devam ederek öğretmenlik görevlerinde bulunmuş ve matematik alanında kitaplar yazmıştır.

Müslüm Kaplan kimdir?
Müslüm Kaplan, Eğitim, Sınav Hazırlık, Üniversite Hazırlık kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Başlıca kitapları arasında "AYT 10’lu Edebiyat Sosyal 1 Denemesi" ve "TYT Türkçe Soru Bankası" bulunmaktadır. Müslüm Kaplan kitapları da Üç Dört Beş Yayıncılık aracılığıyla yayımlanmaktadır.

TYT matematik zor mu?
TYT Matematik sınavı muhakeme becerisi yüksek, zamanı iyi kullanan öğrencilerin başarılı olduğu bir sınavdır. Ancak bazı öğrencilere göre, geçmiş yıllara göre 2020 TYT sınavındaki matematik soruları daha zorlayıcı olabilir. Geometri soruları ise daha yapılabilir düzeydedir. Bu nedenle dikkatli çalışma ve iyi bir hazırlık ile başarılı olmak mümkündür.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri