Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zeki Ertugay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zeberus

Yönetici
(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Credits
126
Doğum Tarihi
21 Arfalık 1947

Burç
Yay

Zeki Ertugay, 21 Aralık 1947’de Erzurum Aşkale’de doğdu. Babasının adı Necmettin, annesinin adı Canpaşa’dır. Ziraat Yüksek Mühendisi ve Öğretim Üyesi; Ankara Yüksek Öğretmen Okulu’nu ve Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ni bitirdi.
Doktorasını Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nde tamamladı. ABD Kansas Eyalet Üniversitesi’nde ziyaretçi öğretim üyesi olarak bulundu ve çeşitli araştırmalar yaptı. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde Öğretim Üyesi olarak ders verdi.
1986’da doçent, 1991’de profesör oldu. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı olarak görev yaptı. Yurtiçi ve dışında yayınlanmış altmışın üzerinde bilimsel makalesinin yanında dört ders kitabı basıldı.
20, 21. Dönem Erzurum Milletvekili. TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanlığı yaptı. Parlamentolar Arası Birlik Türk Grubu Üyeliği ve NATO Parlamenter Asamblesi Üyeliği görevlerinde bulundu.
23. Dönem’de (APA) Türk Grubu Üyesi oldu. İngilizce bilen Ertugay, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri