Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yusuf Guney İki romantik deli şarkı sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Yusuf Guney İki Romantik Deli Şarkı Sozu
Yusuf Guney İki Romantik Deli Şarkı Sozleri
Hayattan Cok Yoruldum Bilinmez Oldum
Bu Genc Yaşımda Gulen Bu Gozlerim
Gulmeye Umutsuz Sen Gelinceydi
Tut Ellerimden Hayatı Tut Yureğinden
Bize Lutfedilen Bu Aşkı Al Gel Gonlume Koy
Gel Tek Sevdiğim Biz iki inatcı Deli iki Serseri
Biz Seninle Kışa Girmiş Yaz Cicekleri Şimdi
Ayrı Şehirlerde Deliler Gibi Bekledim Senin Sevigini
Sensiz Gunleri Omrumden Siliyorum Ben
Daha Cok Yer Acılır Biliyorum Ben ikimizi
Kurtarmanı Diliyorum Ben Aşkım Guclu Olumden
Sensiz iken Ağlıyorum Beter Bir Hale Bağlıyorum
Guzel Gunlerin Hatrına Don Gel Herşeyi Yak Gel
Tek Sevdiğim Biz iki Romantik Deli iki Serseri
Biz Seninle Kışa Girmiş Yaz Cicekleri Şimdi Ayrı
Şehirlerde Deliler Gibi Bekledim Senin Sevgini
Sensiz Gunleri Omrumden Siliyorum Ben Daha Cok
Yer Acılır Biliyorum Ben ikimizi Kurtarmanı
Diliyorum Ben Aşkım Guclu Olumden

Merhaba! Paylaştığınız şarkı sözleri oldukça duygusal ve romantik bir hava taşıyor. "İki Romantik Deli" adlı şarkının sözlerinde aşkın derinliklerine dair anlamlar ve duygular işlenmiş. Aşkla yorulan, aşkla umutlanan ve aşkla direnen bir hikaye hayal ediliyor.

Şarkı sözlerinde yer alan çiftin zorluklarla dolu aşk hikayesi, duygusal bir yola sahip olduğunu gösteriyor. İki inatçı, serseri ve romantik delinin yaşadığı ayrılıklar, bekleyişler ve aşkın güçlü duyguları anlatılıyor. Ayrı şehirlerde beklemek, özlemek ve bir araya gelmenin hayaliyle yaşamak gibi temaslar var.

Bu sözlerde aşkın gücü, yılmadan sevmek ve direnmek ön planda. Sevgilinin yokluğunda yaşanan acılar, hüzünler ve umutlar da vurgulanmış. Şarkı, aşkın ne kadar kıymetli olduğunu ve aşk ile mücadele etmenin zorluklarını dinleyiciye hissettiriyor.

Bu tutkulu ve duygusal şarkı, aşkın hüzün ve mutluluğunu aynı anda yansıtan bir eser gibi duruyor. Aşkın zorluklarını, umutlarını ve aşkla dolu duyguları dinleyiciye aktaran bir romantik şarkı görüntüsü çiziyor.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri