Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yüksel Yıldırım Samsunspor-Galatasaray maçı öncesi 'Ali Koç' açıklaması yaptı! Paylaşımı ayrı olay oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Yüksel Yıldırım SamsunsporGalatasaray maçı öncesi Ali Koç açıklaması yaptı Paylaşımı ayrı olay...jpg

Süper Lig'in 31. haftasında Samsunspor Galatasaray'ı konuk edecek. Maçtan günler önce konuşan Samsunspor'un Başkanı Yüksel Yıldırım "Ali Koç'u çok seviyorum, keşke şampiyon olsa" dedi. Yıldırım'ın sözlerinin yanı sıra sosyal medyada yaptığı paylaşım da çok konuşuldu.​

SamsunsporBaşkanı Yüksel Yıldırım, cuma günü saat 20.00'da karşılacakları Galatasaray maçı öncesi gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Beyaz TV'ye konuşan Yıldırım, "Türk futbolu bir yere varacaksa önce Ali Koç'un bir kere şampiyon olması lazım. Açık ve net söylüyorum. Ali Koç şampiyon olmadan Türkiye'de huzur olmayacak. Fenerbahçeliler çıldırmış görüyorum, haklılar da." dedi.
Galatasaray maçıyla ilgili de iddialı konuşan Yıldırım, "Geri kalan 8 maçımda da puanlara çıkacağım. Onun için Galatasaray maçına gideceğim, oyuncularımla konuşacağım. Bütün işlerimi iptal ettim. Ne Fenerbahçe ne Beşiktaş bunlar benim rakibim değil. Biz çıkacağız kendi oyunumuzu oynayacağız. Benim şanlı büyük taraftarıma, taraftarımın önünde, cuma günü stat full. Bütün biletler satıldı, bitti. Bunlar önünde de ben bu maçı alamazsam bittik! Benim Avrupa hayalim suya düşecek." ifadelerini kullandı.

"Ali Koç'u çok seviyorum, keşke şampiyon olsa"​

Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ali Koç ile daha yakınım. İlk Kulüpler Birliği toplantımda Dursun Özbek, Ali Koç'a sallamaya başladı. Ben dayanamadım, 'Başkan ne oluyor, bunun için mi geldik?' dedim. Dursun Özbek 'Sen kimsin!' dedi. Ben de 'Biraz sonra Ali Koç, sana cevap verecek. Bunu dinlemeye mi geldik?' dedim. Bana 'Yürü git, öğreneceksin' diye cevap verdi. Ali Koç'u çok seviyorum, keşke şampiyon olsa."
"Beşiktaş'ın maçı eksik, kazanırlarsa averajla üstümüze çıkacaklar. Bundan sonra gerçek lig başlıyor. Biz herkesi yenmek istiyoruz."
"Artık parayla işim yok. Afrika'ya gitmek istiyorum, oyuncu yetiştirmek istiyorum. Demba Ba, Dunkerque'te ortağım. Senegal'de kulübüne ortak olacağım. Dunkerque'te beğendiğim oyuncular var, Türkiye'ye getireceğim. Çok güzel bir futbol projem var."

Sosyal medyada dikkat çeken paylaşım​

Öte yandan Yıldırım, kendisine gelen bir mesajı sosyal medyada paylaştı. Yüksel Yıldırım, bu paylaşımına, "Bir gün tüm Fenerbahçelileri bir günlüğüne bile olsa Samsunsporlu yapacağım demiştim.... Allah bana o günleri gösterdiği için ne mutlu bana ve Samsunsporluyum diyen taraftarıma... Allah'a şükürler olsun.." notunu düştü.

Fenerbahçeliler tepki gösterdi​

Yüksel Yıldırım'ın paylaştığı mesajda, "Anadolu'nun İstanbul'a karşı savaşan son kalesi." ifadeleriyle birlikte Süper Lig puan tablosunun yer aldığı görüldü.
Öte yandan başkan Yıldırım'ın bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve en çok konuşulanlar arasına girdi. Etkileşim yağmuruna tutulan paylaşıma sarı-lacivertli taraftarlardan tepki yağdı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın Galatasaray maçı öncesi yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımı oldukça ilgi çekici. Yıldırım'ın Türk futbolunda huzurun ancak Ali Koç'un şampiyon olmasıyla sağlanabileceğini belirtmesi ve Ali Koç'u çok sevdiğini dile getirmesi dikkat çekiciydi. Ayrıca, Fenerbahçe'nin maçının eksik olması durumunda averajla üstlerine çıkabileceğini söylemesi ve daha sonra Afrika'ya giderek oyuncu yetiştirme gibi ilginç bir projeden bahsetmesi de sürpriz oldu.

Yüksel Yıldırım'ın sosyal medyada paylaştığı mesajda, "Anadolu'nun İstanbul'a karşı savaşan son kalesi" ifadelerine yer vermesi ve Süper Lig puan tablosunu paylaşması, Fenerbahçeli taraftarların tepkisine neden oldu. Bu paylaşımın kısa sürede yayılması ve taraftarlar arasında tartışma yaratması da dikkat çekici bir detay.

Samsunspor'un Galatasaray maçı öncesindeki bu atmosfer ve Yüksel Yıldırım'ın açıklamaları, maçın heyecanını daha da artırabilir. Taraftarlar arasındaki ısınan atmosfer, maçın daha da heyecanlı geçmesine sebep olabilir. Maç sonucu merakla beklenirken, bu tür açıklamaların futbol atmosferine ekstra bir heyecan kattığı da açıkça görülüyor.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri