M
Modoratör
Yeditepe Üniversitesi kaç kampüsü var?
Yeditepe ÜniversitesiAkademik birimler | 13 fakülte, 5 enstitü, 1 yüksekokul ,
Konum | Ataşehir, İstanbul, Türkiye
Yerleşke | 26 Ağustos Yerleşimi
Web sitesi | yeditepe.edu.tr
Uluslararası ticaret ve işletmecilik ne kadar maaş alır?
Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret Bölümü mezunları maaş aralığı 5500 TL ile 11.000 TL arasında değişmektedir.Yeditepe işletme hangi fakülte?
Yeditepe işletme hangi fakülte?İşletme bölümü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde yer alır.
Yeditepe kampüste neler var?
Yeditepe Üniversitesi akademik faaliyetlerini Diş Hekimliği, Eczacılık, Eğitim, Fen-Edebiyat, Güzel Sanatlar, Hukuk, İktisadi ve İdari Bilimler, İletişim, Mimarlık, Mühendislik, Sağlık Bilimleri, Tıp ve Ticari Bilimler olmak üzere 13 Fakülte, 2 Yüksekokul ve 1 Meslek Yüksekokulu’nda toplam 71 programda lisans ve 4 ön …Yeditepe Üniversitesi kaçıncı sırada?
2021 Times Higher Education Etki Sıralamasında 201-300 İçerisinde Yer Aldık. Yeditepe Üniversitesi, dünya genelindeki üniversiteler arasında 201-300 sıralamasını almasının yanında, Türkiye özelinde, “Hedef Ortaklıkları” sıralamasında 5. sırayı elde etti.Uluslararası ticaret ve işletmecilik okuyan biri ne iş yapar?
Uluslararası ticaret ve işletmecilik okuyan biri ne iş yapar?Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret bölümünde mezunları kamu veya özel sektör içerisinde kendilerine yer bulabilirler. Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret mezunlarının çoğunlukla Finans Şirketleri, Lojistik Şirketleri, İhracat-İthalat Şirketlerinde çalışmayı tercih etmektedirler.
Uluslararası ticaret ve finans hangi dersler var?
Lisans DerslerT.C. KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ULUSLARARASI TİCARET VE FİNANSMAN BÖLÜMÜ
1. Sınıf .Güz Dönemi | 1. Sınıf Bahar Dönemi
Ders Kodu | Müfredat Ders Adı | Müfredat Ders Adı
111813317 | Finansal Yönetim | Bilimsel Araştırma Teknikleri
111813316 | Pazarlama İlkeleri | Uluslararası Ticaret Hukuku
Yeditepe işletme hangi kampüs?
Adres: Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşkesi İşletme Fakültesi İnönü Mahallesi Kayışdağı Caddesi 34755 Ataşehir – İstanbul, Türkiye.Işletme yönetimi hangi fakülte?
Işletme yönetimi hangi fakülte?İşletme Yönetimi Önlisans Programında mezuniyet koşullarını yerine getiren öğrenciler, “Açıköğretim Fakültesi İşletme Yönetimi Önlisans Programı Diploması” alırlar.
Yeditepe Üniversitesi nerelerde var?
Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşimi İstanbul’un merkezi Ataşehir’de ulaşım açısından son derece kolay bir güzergah üzerinde yer almaktadır. Taksim, Üsküdar, Kadıköy, (Metrobüs Uzunçayır), Metro (Marmaray), Bostancı, Kartal gibi merkezlerden toplu taşıma araçları kullanılarak rahatlıkla ulaşım sağlanabilmektedir.Yeditepe Üniversitesi 75 burs var mı?
% 50 Burslu kontenjanlara yerleştirilenlerin öğretim ücreti muafiyetleri %75’e yükseltilir. Tam Burslu kontenjanlara yerleştirilenlere ise öğretim ücretinden tam muafiyete ek olarak yemek bursu verilir.Dicle Üniversitesi kaçıncı sırada?
Dicle Üniversitesi kaçıncı sırada?Organizasyona bu yıl ilk kez başvuru yapan Dicle Üniversitesi (DÜ), sıralamaya girmeye hak kazanan 539 üniversite arasından 351-400 bandına girmeyi başardı. DÜ, aynı listede yer alan 52 Türk üniversitesi arasında ise 11. sırada yer aldı.