Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaz tatili erkene mi çekiliyor? MEB o iddialara noktayı koydu!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Yaz tatili erkene mi çekiliyor MEB  o iddialara noktayı koydu-1.jpg

2025 yılı yaz tatili ile ilgili milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren bir iddia bugün gündem oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)’nın, bu yıl Kurban Bayramı nedeniyle yaz tatilini erkene çekmeye hazırlandığı öne sürüldü. Normal şartlar altında 20 Haziran itibarıyla sona erecek eğitim ve öğretim döneminin 2-6 Haziran haftasında tamamlanacağı iddia edildi. MEB'ten o iddialara cevap geldi.​

Son günlerde çıkan haberlerden sonra gündem olan, öğrenci ve ailelerin merakla beklediği yaz tatilinin tarihi değişecek iddialarına Milli Eğitim Bakanlığı kaynaklarından açıklamalar yapıldı. 20 Haziran itibariyle tatile girecek okulların bir hafta geri çekileceği iddialarını MEB kaynakları yalanladı. İşte detaylar…
Milyonlarca öğrenciyi ve ailelerini ilgilendiren yaz tatili dönemi hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı. Normal müfredata göre 20 Haziran tarihinde tatil olacak olan okullar için 6 Haziran tarihine çekilebilmesi oldukça konuşuldu.
ÖzellikleKurban Bayramısonrasında okulların devam etmesi aileleri düşündürürken, yaz tatili takviminin değişip değişmeyeceği merak konusu oldu.
"BÖYLE BİR ÇALIŞMA YOK!"

"BÖYLE BİR ÇALIŞMA YOK!"​

tgrthaber'in haberine göre, oldukça gündem olan ve merak edilen yaz tatili tarihi hakkında açıklamalar yapan MEB kaynakları; 'Böyle bir çalışmamız yok' ifadelerini kullandı.
Konuyla ilgili yeni bir gelişmenin olup olmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.
YAZ TATİLİ 2025 NE ZAMAN?9 Eylül 2024'te başlayan 2024-2025 eğitim öğretim dönemi, 20 Haziran'da sona erecek.

YAZ TATİLİ 2025 NE ZAMAN?​

2025 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

2025 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?​

Kurban Bayramı toplamda 4 gün sürecek olup, 2025 yılında 6 ile 9 Haziran arasında idrak edilecek.
KURBAN BAYRAMI TATİL TARİHLERİ VE DENK GELDİĞİ GÜNLER

KURBAN BAYRAMI TATİL TARİHLERİ VE DENK GELDİĞİ GÜNLER​

5 Haziran 2025 Perşembe: Arife
6 Haziran 2025 Cuma: Bayramın 1. günü
7 Haziran 2025 Cumartesi: Bayramın 2. günü
8 Haziran 2025 Pazar: Bayramın 3. günü
9 Haziran 2025 Pazartesi: Bayramın 4. günü

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

2025 yılı yaz tatili ile ilgili çıkan iddiaların ardından Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamalarla konu netlik kazanmış görünüyor. MEB kaynakları, yaz tatilinin Kurban Bayramı nedeniyle erkene çekileceği yönündeki iddiaları yalanladı ve böyle bir çalışmalarının olmadığını belirtti. Dolayısıyla, 2025 yaz tatilinin normal takvimine uygun olarak devam edeceği açıklandı.

Öte yandan, 2025 yılında Kurban Bayramı'nın 6-9 Haziran tarihleri arasında kutlanacağı bilgisi verildi. Bu süreçte tatil günleri şu şekilde planlanmış:
  • 5 Haziran 2025 Perşembe: Arife
  • 6 Haziran 2025 Cuma: Bayramın 1. günü
  • 7 Haziran 2025 Cumartesi: Bayramın 2. günü
  • 8 Haziran 2025 Pazar: Bayramın 3. günü
  • 9 Haziran 2025 Pazartesi: Bayramın 4. günü

Yaz tatilinin 2025 yılında 20 Haziran'da sona ereceği ve bu tarihten itibaren öğrencilerin tatil yapacakları bilgisi de verildi. Konuyla ilgili herhangi bir değişiklik olması durumunda ise ilerleyen günlerde resmi açıklamalar yapılacak gibi görünüyor. Bilgilendirme için teşekkürler!

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri