Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırıldı-1.webp

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaptığı açıklamada yaşlı ve engelli aylıklarını hak sahiplerine aktarıldığını bildirerek "Nisan ayı için 3,51 milyar lira yaşlı aylığı, 2,79 milyar lira engelli aylığı olmak üzere toplam 6,3 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık" dedi.
Bakan Göktaş, yaptığı açıklamada, engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik kapsayıcı ve düzenli sosyal yardım programları geliştirmeyi sürdürdüklerini, hizmetlerin insan odaklı ve hak temelli politikalar çerçevesinde yürütüldüğünü belirtti.
Engelli ve yaşlıların toplumsal hayata tam ve etkin katılımlarının yanı sıra bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda onların yanlarında olduklarını vurgulayan Göktaş, "Bu doğrultuda nisan ayı için 3,51 milyar lira yaşlı aylığı, 2,79 milyar lira engelli aylığı olmak üzere toplam 6,3 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık. Ödemelerin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın yaptığı açıklama gerçekten önemli ve sevindirici bir gelişme. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza yönelik yapılan bu aylık ödemeler, onların hayatlarını kolaylaştırmak ve toplumsal hayata katılımlarını desteklemek adına büyük bir adım.

Bakan Göktaş'ın belirttiği gibi, sosyal yardım programlarının sürekli geliştirilmesi ve insan odaklı politikalar çerçevesinde yürütülmesi son derece önemli. Engelli ve yaşlı bireylerin eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata kadar birçok alanda desteklenerek hayatlarını daha bağımsız bir şekilde sürdürebilmeleri sağlanmalıdır.

Nisan ayı için yapılan 6,3 milyar liralık ödeme, engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza sağlanan önemli bir destek ve yardım olarak karşımıza çıkıyor. Bu ödemelerin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını umuyorum. Devletin bu tür sosyal yardımlarla vatandaşlarına destek olması, toplumsal dayanışmanın güzel bir örneğidir. Umarım bu tür destekler daha da artarak devam eder.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri