Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yalan Şarkı Sozu

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
17.518
Yalan Şarkı Sozleri
Duşerken duramazsın
Susarken anlatamazsın
Belki de ne bileyim ben
Uzaksan duyamazsın
Bıraksam bulamazsın
Nerdeyim biliyorum ben
Yalan ne diyorsan ne duyduysam yalan
Yalan kim ne dediyse ne duyduysan yalan
Bilirsen unutamazsın
Aşikarı saklayamazsın
Kimdeyim arıyorum ben
Solarsan acamazsın
Kurursan damlayamazsın
Belki de kuruyorum ben
Duramaz ki yanan
Bulamaz ki arayan
Duruyorum ben

Bu şarkı sözleri oldukça duygusal ve derin bir içeriğe sahip. Şarkıda, duş alırken zihnin sessiz değil de hala dolu olduğu, uzak birisiyle iletişimde zorluk çekildiği, aslında duyulmayan ama aranan birisi olduğu temaları işlenmiş. Yalanların etrafında dönen bir hikaye anlatılarak, içsel çatışma ve karmaşık duygular vurgulanmış.

Şarkı metninde, yalanın ön plana çıkarılarak, karşılıklı iletişimsizlik ve anlayışsızlık konularına vurgu yapılıyor. Aynı zamanda arayışlar, bulamama, suskunluk ve yalnızlık gibi kavramlar da şarkının temasını oluşturuyor.

Bu tarz şarkılar genellikle dinleyenlerde derin düşüncelere yol açabilir ve dinleyenlerin kendi duygularını ve ilişkilerini sorgulamalarına neden olabilir. Şarkının etkileyici melodisiyle birleşen duygusal sözler, dinleyicilerde farklı duygular uyandırabilir. Siz de bu şarkıyı dinlerken kendinizi bu duygularla bağlantı kurarken bulabilirsiniz.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri