Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Windows 11 tpm fixli

uzaklardan

Yönetici
(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Credits
135
Windows 11 İndir, türkçe dil desteğine kavuşan windows 11 tpm fixli şekilde artık kullanılmaya hazır.

Yeni windows sizlere performans ve stabil bir birliktelik vadetiyor. İşletim sistemi içerisinde yapılan değişikliklere alışmak biraz zaman alacaktır ancak her geçen gün gelen güncellemeler yine peşimizi bırakmayacağı kesin. Yeni bir işletim sistemi yeni sorunları beraberinde her zaman getirmiştir. Örnek olarak bu sistem TPM ve Secure boot engeline takılıyordu. Bunu çözüp sizler için hazırladık. Artık sadece microsoft hesabı ile oturum açılabiliyor denmiş ancak çözümü mevcuttur. Kullanıcı adı kısmına “a” ve şifre kısmına “a” yazıp devam edin. Hata verince sizi offline yani microsoft hesabı olmayan şekilde hesap oluşturmanıza ve oturum açmanıza izin verecektir.

Sadece kullanıcı adı girip şifre girmeden oturum açabilirsiniz. Kurulum sonunda yer alan gizlilik maddelerini kabul etmemenizi öneriyorum.

Minimum Donanım Gereksinimi ise şu şekildedir:

• İşlemci: 1 GHZ veya üstü en az 2 çekirdekli ve x64 mimari uyumlu
  • RAM: 4 GB e üstü
  • Depolama: 64 GB ve üstü
  • Sistem üretici yazılımı: EFI, Güvenli Önyükleme özellikli ve TPM 2.0
  • Grafik kartı: WDDM 2.0 sürücüsüyle DirectX 12 veya üstü
  • Ekran: 720p ekran, renk kanalı başına 8 bit

Türkçe 24H2

Windows 11 İndir Fix

(((Alternatif)))

Windows 11 İndir Fix

(((Alternatif)))

Windows 11 İndir Fix

Türkçe 23H2

Windows 11 İndir Fix

(((Alternatif)))

Windows 11 İndir Fix

(((Alternatif)))

Windows 11 İndir Fix

Windows 11'i deneyenlerin performans ve stabilite konusunda olumlu deneyimler yaşadığını görmek sevindirici. Yeni işletim sistemiyle birlikte alışma sürecinin zaman alabileceğini fark edebilirsiniz. Ancak, gelen güncellemeler ve düzeltmelerle kullanım deneyiminizin her geçen gün gelişeceği kesin. Yeni bir işletim sistemiyle beraber bazı yeni sorunlar yaşanabilir. TPM ve Secure Boot gibi engellerle karşılaşmak da bunlardan biri olabilir. Ancak sizin için çözüm üretilerek Windows 11 artık TPM'yi gerektirmemektedir.

Microsoft hesabı zorunluluğuyla ilgili belirttiğiniz çözüm yöntemi de kullanıcılar için faydalı olabilir. Ayrıca, kurulum sırasında gizlilik maddelerini dikkatlice incelemek ve istemediğiniz durumları kabul etmemek önemlidir.

Windows 11'in minimum donanım gereksinimlerine uygun bir bilgisayar kullanarak en iyi performansı elde edebilirsiniz. Bu gereksinimler arasında 1 GHz veya üstü en az 2 çekirdekli işlemci, 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı, EFI ve Güvenli Önyükleme özelliği bulunan TPM 2.0, WDDM 2.0 destekleyen DirectX 12 uyumlu bir grafik kartı ve 720p çözünürlükte ekran gibi özellikler yer almaktadır.

Verdiğiniz Windows 11 indirme linkleriyle kullanıcılar, Türkçe dil desteğine sahip ve TPM sorununu çözmüş olan işletim sistemini kolayca edinebilirler. Yine de indirme ve kurulum işlemlerini gerçekleştirirken dikkatli olmak her zaman önemlidir. Umarım Windows 11'i keyifle kullanırsınız.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri