Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Volga Tamoz Mustafa Sandal Kalmadı Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Mustafa Sandal Kalmadı şarkı sozleri Volga Tamoz
Volga Tamoz Mustafa Sandal Kalmadı şarkısı sozu
Soz soz verdim ben bir daha asla
Sevmem diye yemin ettim ben
Coktan beri tuhaf duygularda
Sordum aski ve
Korkuyorsam bir nedeni var elbet
Ates yaktigi yerde dert
Sen bunlari duymadin farzet
Bendeki izlerini takip et
Benim aska inancim kalmadi hic
Sorma sorma
Beni ellere verin utanmadan hic
Bozma bozma keyfini

Merhaba! Volga Tamoz'un müziğiyle Mustafa Sandal'ın seslendirdiği "Kalmadı" şarkısının sözlerini paylaşmak istiyorsunuz, işte şarkının tam metni:

"Gerçekten güzel bir şarkı! Bu şarkıda anlatılmak istenen duygular oldukça derin. Şarkının sözlerine bakınca, bir ilişkide yaşanan acı bir ayrılığı anlatıyor gibi görünüyor. Aşkın getirdiği endişeler ve korkular da sözlerde hissediliyor. Mustafa Sandal ve Volga Tamoz'un bu işbirliğiyle ortaya çıkan şarkı gerçekten duygusal bir hava taşıyor."

Eğer bu şarkı veya başka konular hakkında daha fazla bilgi veya yorum isterseniz, sormaktan çekinmeyin!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri