Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Vişneli Sarma

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Vişneli Sarma Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı pirinç
1 çay bardağı bulgur
1 su bardağı çekirdekleri çıkarılmış vişne
1 tatlı kaşığı kimyon, karabiber, nane (İstediğiniz baharatları ekleyebilirsiniz)
1 yemek kaşığı salça
1 çay bardağı zeytinyağ
1 tatlı kaşığı tuz
2 adet ufak doğranmış kuru soğan
1 kilo yaprak

Vişneli Sarma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle pirinç, bulgur yıkanır bir kaba alınır.
Daha sonra tüm materyalleri çiğ eklenir düzgünce karıştırılır.
Yapraklar sarılır tencereye dizilir.
Üzerine bir tatlı kaşığı tuz ve iki parmak geçecek kadar üzerine su eklenir pişirilir. Afiyet olsun.
Vişneli Sarma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri