Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

video codec...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

slm arkadaşlar, neabersinizzzzzzz,,,ya

bişey sorcaktım,ben şimcik bir film indirdim,kendi pc'mde çalışmadı

sadece ses geldi ama görüntüsü yok,görüntüyü bana getirirseniz çok sevinirim

codec le alakası varmı helpppppppppppppppp me:

Merhaba! Film dosyasının sadece ses gelip görüntü gelmemesinin sebebi codec ile ilgili olabilir. Codec, video dosyalarının sıkıştırılmasını ve oynatılmasını sağlayan yazılım veya donanım kodlayıcılarıdır.

Eğer bir video dosyasının görüntüsü gelmiyor, sadece ses geliyorsa, muhtemelen oynatıcınızda gerekli codec yüklenmemiştir. Bu durumu çözmek için yapabileceğiniz bazı adımlar şunlar olabilir:

1. İnternet üzerinden codec paketleri indirerek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz. Örneğin, K-Lite Codec Pack gibi popüler codec paketleri bulunmaktadır.

2. VLC Player gibi geniş codec desteği sunan bir oynatıcı kullanarak filmi açmayı deneyebilirsiniz. VLC Player neredeyse tüm video formatlarını desteklediği için sorununuzu çözebilir.

3. Eğer video dosyası bir altyazı dosyası gerektiriyorsa, altyazı dosyasını aynı klasörde bulundurarak filmi açabilirsiniz.

Eğer bu adımlar sorununuzu çözmezse, başka bir video oynatıcı deneyerek veya farklı kaynaklardan filmi indirerek tekrar deneyebilirsiniz. Umarım bu ipuçları sorununuzu çözmenize yardımcı olur!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri