Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Veda Şarkı Sozu

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
17.518
Veda Şarkı Sozleri
Bazen zor gelir sevdalar
Kan kardeştir ya hep vedalar
Gidersin gelirsin icinde
Hic bitmez o son defalar
Başka bir yerde ya da bir tende
Hasret yanan tuten gecelerde
Kalbe donup baktığımda
Ofkeli bıraktığımda yine direniyorum
O zaman sen de burada olsan
Bir anda karşımda dursan
Ben hala seni seviyorum
Donup dolaşıp o zamanda
Gecmişi bıraktığımda aşka guveniyorum
O zaman keşke burada dursan
Bir anda karşımda olsan
Ben hala seni seviyorum
Her nerdeysen ol seni seviyorum(ozluyorum)
Ne olursan ol seni ozluyorum(seviyorum)
imagesvedasarkisozu5ad9fdbd88a32

Bu şarkı sözleri duygusal bir veda teması üzerine yazılmış gibi görünüyor. Şarkının sözlerinde ayrılık, özlem ve sevgi gibi yoğun duygular işlenmiş. İnsanın sevdiklerinden ayrılması, vedalaşması ve sonrasında yaşadığı duygusal karmaşalar anlatılmış.
Şarkıda geçen ifadeler ve duygular oldukça derin ve etkileyici. Özellikle sevginin, özlemin ve kavuşmanın verdiği duygusal zorluklar vurgulanmış. Bu sözlerle dinleyenlerin duygusal bir yolculuğa çıkması ve içsel bir yolculuk yapması amaçlanmış olabilir.
Sözleri anlamlı ve etkileyici olan bu şarkıyla birlikte duygusal bir atmosfer oluşturabilir ve dinleyenler üzerinde derin duygusal etkiler bırakabilir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri