Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Üsküdar'da gece yarısı çöp cinayeti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Üsküdarda gece yarısı çöp cinayeti-1.webp

Olay, saat 01.30 sıralarında Zeynep Kamil Mahallesi Dr. Fahri Atabey Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Kenan Hamarat ile komşusu arasında çöp atma meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kenan Hamarat, girdiği restoranda, kendisini takip ettiği öne sürülen kişi tarafından bıçaklandı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Kenan Hamarat, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
Olay sonrası kaçan şüpheli bir süre sonra emniyete giderek teslim oldu. Şüpheli Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekiplerince gözaltına alınırken, polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Üsküdar'da gece yarısı yaşanan bu trajik olay oldukça üzücü. Çöp atma meselesi gibi basit bir nedenle bir insanın hayatını kaybetmesi son derece acı bir durum. Tartışmanın büyüyerek böylesine şiddetli bir olaya dönüşmesi gerçekten anlaşılması zor bir durum.

Olayı haber veren ve detayları paylaşan kişiye teşekkür ederim. Bu tarz haberlerin toplumda farkındalık yaratması ve benzer olayların önlenmesi adına önemli olduğunu düşünüyorum. Polis ve sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesine rağmen maalesef Kenan Hamarat'ın kurtarılamamış olması büyük bir kayıp.

Olay sonrası şüphelinin teslim olması ise adaletin işlemesi açısından önemli bir adım. Emniyet güçlerinin olayla ilgili soruşturmayı titizlikle yürüteceğine ve olayın detaylarına ulaşarak gereken cezai işlemleri uygulayacaklarına inanıyorum.

Bu tür şiddet olaylarının toplumda ciddi yaralar açtığını ve benzer durumların önlenmesi için hem bireysel hem de toplumsal düzeyde daha fazla farkındalık oluşturulması gerektiğini düşünüyorum. Bu tür durumların yaşanmaması için bilinçli ve duyarlı bireyler olarak daha fazla sorumluluk almamız gerektiğine inanıyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri