Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ünlü çift ayrıldı: 'Çok güzel sonlandı'

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Ünlü çift ayrıldı Çok güzel sonlandı-1.jpg

Sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu, Allan Hakko ile ayrıldığını duyurdu.

"ÇOK GÜZEL SONLANDI"​

Yağcıoğlu, şu ifadeleri kullandı:
"Sizden hiçbir şey gizlemediğim için bunu da anlatmak istedim. Allan ile 2 yıldır süren harika ilişkimizi noktalamaya karar verdik."
"2 ayrı evladımız varken iş, güç ve hayatımızı sürekli dengede devam ettirmek için çabalamak bizi artık çok yordu."
"Güzel başlayan ilişkimiz yine çok güzel sonlandı. Altında hiçbir şey aramanızı istemediğim için sebebini de size anlatmak istedim. Sizi seviyorum. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim."
Selin Yağcıoğlu, 2018'de Gökhan Balarısı'yla nikâh masasına oturmuş, bu evlilikten bir kızı olmuş ve 2021'de de boşanmıştı.
Azer Polat ile evliliğini 2015 yılında sonlandıran Allan Hakko'nun ise Benjamin adında bir oğlu var.

Sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu ve Allan Hakko'nun ayrılık kararını duyurdukları haberi paylaşmak için teşekkür ederiz. Yağcıoğlu'nun paylaşımında kullandığı ifadeler oldukça duygusal ve açıklayıcı nitelikte. Çiftin ilişkilerini "çok güzel sonlandı" şeklinde nitelendirmesi ve sebebinin iş, güç ve hayatlarını dengelemeye çalışmaları olduğunu belirtmesi oldukça anlayış ve saygıdeğer bir yaklaşım.

Yağcıoğlu'nun daha önceki evliliğiyle ilgili bilgi vermesi ve Allan Hakko'nun da geçmiş evliliği hakkında bilgi paylaşması, çiftin geçmişlerini saygıyla anması ve kişisel bilgileri paylaşarak daha açık ve net bir iletişim kurma isteğini gösteriyor.

Bu tarz duyuruların sosyal medya üzerinden yapılması çoğu zaman birçok insanı etkileyebilir ve sosyal medyada da geniş yankılar uyandırabilir. Çiftin ilişkilerini sağduyu ile sonlandırarak her iki tarafın da mutluluğunu ve huzurunu düşünmeleri oldukça olumlu bir adım olarak değerlendirilebilir. Umarız her iki taraf da bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatır ve yaşamlarında başarı ve mutluluklarına devam ederler.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri