Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Universite Harcları Kalktı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

2019 AOF Universite harcları kalktımı

ikinci oğretim universite harcları kalktı mı?

Bugun Başbakan Yardımcısı ve Hukumet Sozcusu Bulent Arınc mujdeli haberi verdi AOF ve birinci oğretim oğrencilerinden bundan sonra harc parası alınmayacak ikinci oğretim oğrencileri ise harc yatırmaya devam edecek Bulent Arınc yaptığı acıklamada şunları soyledi:

''Sayın başbakanımızın, bakanlarımızın imzaladığı kararnameyle bundan boyle birinci oğretimden katkı payı alınması, yani harclar tamamen kaldırılmıştır 20192019 oğretim yılı sayısı itibarıyla 1 milyon 524 bin 380 oğrenci bu harcların kaldırılmasından doğrudan istifade edecektir Aynı şekilde acık oğretimden katkı paylarının alınmasına da son verilmiştir Yine 20192019 eğitimoğretim yılında 1 milyon 951 bin 494 oğrenci de bundan istifade etmiş olacaktır''

Arınc, birinci oğretimden ve acık oğretimden harcların kaldırılmasının bugun gercekleştiğini ifade ederek, bu akşam mukerrer veya yarın ki Resmi Gazete'de kararnamenin yayımlanacağını bildirdi

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri