Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Un Helvası

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Un Helvası Tanımı İçin Materyaller
100 gram tereyağ
Yarım su bardağı sıvı yağ
2 su bardağı un
1 avuç dövülmüş ceviz içi
Şerbet için
1,5 su bardağı toz şeker
1,5 su bardağı su

Un Helvası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır

Merhabalar iyi kandiller.
Birinci evvel şerbeti 5 dk kaynatıyoruz kenara alıyoruz.
Akabinde sıvı yağ ve tereyağını birlikte eritiyoruz.
Akabinde kısık ateşte unu yavaşca kavuruyoruz. Yaklaşık yarım saat kavurdum akabinde cevizi ekliyoruz.
Uygunca kavurduktan sonra şerbeti döküyoruz.
Çektikten sonra ocaktan alıyoruz. Afiyet olsun.
Un Helvası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri