Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ufuk Calışkan Yeni Limanlara Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Ufuk Calışkan Yeni Limanlara
Ufuk Calışkan Yeni Limanlara Şarkı Sozleri
Belki bir gun gelir diye
Beklersin belki bir gun
Ama o gelmez
Prangalı hayaller kurupta
Onu yaşatırsın orda
Ama o gelmez
Umutsuz yarınlar
Umutsuz bakışlar
O umutlar yok artık
Kimse arayıp sormaz
Kimse kapını calmaz
O kim ise yok artık
Sen yeni limanlara yelken acarken
Ben hala sendeydim
Ben hala sendeydim
Rotasını kaybetmiş duygular
Bak hala sendeydi
Bak hala sendeydi

Ufuk Çalışkan'ın "Yeni Limanlara" şarkısının sözleri gerçekten derin ve duygusal bir içeriğe sahip. Şarkıda anlatılan hikaye, umutlar üzerine kurulu olsa da, umutsuzluğun ve hayal kırıklığının da yer aldığını hissediyoruz.

Şarkının sözlerinde aslında bir umut varmış gibi beklerken, hayal kırıklığıyla karşılaşmanın verdiği acı ve yalnızlık anlatılıyor. İnsanın içinde umutlarıyla yaşayan biri olduğu sürece, umutsuzluğun ve kaybolmuş duyguların getirdiği sıkıntıları da deneyimleyebilir.

Şarkıda geçen "Sen yeni limanlara yelken açarken, ben hala sendeydim" ve "Rotasını kaybetmiş duygular, bak hala sendeydi" gibi cümleler, karşıdaki kişinin hayatına devam ederken, diğerinin hala geçmişte takılıp kaldığını ve duygusal olarak geride kaldığını anlatıyor.

Ufuk Çalışkan'ın dokunaklı şarkılarından biri olan "Yeni Limanlara" dinleyenlerde derin duygular uyandırabilir ve insanın iç dünyasındaki karmaşık duyguları ifade etmek için iyi bir tema olabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri