M
Modoratör
UES sınavı nedir?
EUS, eczacılık fakültesinden mezun olmuş adayların katılabileceği bir sınavdır. Eczacılık fakültesinde lisans eğitimi almış kişiler eczacılık konularında uzmanlık eğitimi alabilmek için Eczacılıkta uzmanlık sınavına girmektedirler.UES ne demek?
Uzaktan Eğitim Sistemi(UES) nedir? Uzaktan Eğitim Sistemi, eğitim programlarının yönetimi, belgelenmesi, izlenmesi, raporlanması ve yayınlanmasını sağlayan web tabanlı bir yazılım uygulamasıdır.UES sinavina nasil girilir?
UES sinavina nasil girilir?Adres satırına https://ues.marmara.edu.tr yazarak uzaktan eğitim sistemi giriş ekranında bulunan “SINAVA GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN” butonuna tıklayınız. Gelen Ekranda UES kullanıcı adınızı ve şifrenizi kullanarak giriş yapınız. Katılabileceğiniz sınavlar “Aktif Sınav Listesi” başlığında listelenmektedir.
Marmara Üniversitesi dersler uzaktan mı?
Sevgili Öğrencilerimiz, Üniversitemizde 2021-2022 eğitim-öğretim yılı, 4 Ekim 2021 tarihinde başlayacaktır. Programlarımızdaki derslerin en fazla @’ı uzaktan öğretim yoluyla yürütülecektir. Diğer dersler yüz yüze yapılacaktır.UZEM Kullanıcı adı nedir marmara?
1. Uzaktan Eğitim Sistemine Nasıl Girebilirim? Sisteme giriş yapmak için adres çubuğuna “ues.marmara.edu.tr” yazarak giriş yapınız. Kullanıcı Adı bölümüne “o” ile başlayan öğrenci numaranızı yazarak “İleri” butonuna tıklayınız.UZEM devam zorunluluğu var mı?
UZEM devam zorunluluğu var mı?Uzaktan öğretim yoluyla verilen dersler için devam zorunluluğu bulunmamaktadır. Dersleri gerek yerleşke içerisinden gerekse özel ağlar üzerinden, bir başka ifadeyle internete bağlandığınız herhangi bir cihaz üzerinden zaman ve mekan bağımlılığı olmaksızın izleyebilirsiniz.
Üniversitede almış olduğunuz dersin vize sınavından ve final sınavından düşük aldınız size son bir şans olarak bütünleme sınavı hakkı verilmektedir. Bütünleme sınavı final sınavınız yerine sayılmaktadır. Yani bütünleme sınavı ikinci bir final sınavıdır.
Bütünleme sınavı için mazeret sınav hakkı tanınmaz. Bütünleme sınavlarına girebilmek için Final sınavına girmeyen ve final sınavı sonucunda harfli başarı notu FF,FD,FG olması gerekmektedir. Not yükseltmek amacıyla(DD ve DC notları için) Bütünleme Sınavına giremezler.
Marmara Hukuk online mı?
Marmara Hukuk online mı?Marmara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden, haftalık olarak ilan edilen derslere ait ders dokümanlarını takip edebilir, eğitim sisteminde yer alan canlı derslere girebilir, sistemle ilgili merak ettiklerinizi veya sorularınızı e-posta aracılığıyla sorabilir, duyurulardan eğitimle ilgili tarihlere …