Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Turşu Çorbası (Hem Hastayken Hem Misafir Toplantılarının Vazgeçilmezi)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Turşu Çorbası (Hem Hastayken Hem Konuk Toplantılarının Vazgeçilmezi) Tanımı İçin Materyaller
Karışık mesken turşusu
1, 5 bardak buğday
İlikli kemik, (kıyma kuşbaşı et, yada kemikli kuzu eti yarım kilo)
1 büyük uzunluk soğan
1 kaşık salça
1 bardak sirke
1 bardak turşu suyu
1 kaşık yağ
1 kaşık nane
1 kaşık karabiber baharatlar ne kadar ağır olursa o kadar lezzetli olur

Turşu Çorbası (Hem Hastayken Hem Konuk Toplantılarının Vazgeçilmezi) Tanımı Yapılışı

Evvel buğdayları yıkayalım soğanı doğrayalım.
Salça ekleyelim
Naneyi karabiber ekleyip mesken turşumuzu doğrayalım.
Sirkeyi yağı ,kemik yada eti ekleyelim.
Sonra düdüklüye ekleyip kapağını kapatalım.
20 dakika sonra buğdayları denetim edelim pişmişse afiyetle yiyebilirsiniz ..Asla pişman olmayacaksınız imali çok kolay ve lezzetli
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri