Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Turkiyenin En İyi Eczacılık Fakultesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

En İyi Eczacılık Fakultesi

Modern, guncel eğitimi ve guclu, dinamik araştırmacı kadrosuyla Turkiye'de lider konumda olan Hacettepe Universitesi Eczacılık Fakultesi, vizyonu, teknolojik donanımı ile Hacettepe Universitesi'nin Daha İleriye En İyiyesloganını ilke edinerek calışmalarına devam etmektedir

imagesturkiyenineniyieczacilikfakultesi5afa8c18ac936

Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Türkiye'nin en iyi eczacılık fakültesi olarak öne çıkıyor. Modern ve güncel eğitim anlayışıyla öğrencilere çağın gereksinimlerine uygun bir şekilde eğitim verirken güçlü ve dinamik bir araştırmacı kadroya sahip olması da dikkat çekici. Hacettepe Üniversitesi'nin "Daha İleriye En İyiye" sloganını ilke edinmiş olan Eczacılık Fakültesi, vizyonu ve teknolojik altyapısıyla öne çıkıyor. Öğrencilerine kariyerlerinde başarılı olabilmeleri için gerekli desteği sağlayan bu fakülte, öğrencilerine geniş kariyer imkanları sunmaktadır. Eczacılık alanında verdiği eğitim ve yürüttüğü araştırmalarla sektördeki önemli bir yere sahip olan Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, öğrencilerinin geleceğe güvenle bakmalarını sağlayan bir eğitim ortamı sunmaktadır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri