Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkçe Abdest Alırken Okunacak Dualar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Abdest Alırken Okunacak Dualar Türkçe-Türkçe Abdest Alırken Okunacak Dualar

Abdest Alırken Okunacak Dualar Türkçe

1- Abdest almaya başlarken :
Suyu tertemiz yaratan ve İslam’ı insanlar için bir ışık bir nur kılan Yüce Allah’a hamd ederim.

2 -Ağıza Su Alırken :
Yüce Allah’ımPeygamberlerin havz-ı kevserinden bana öyle bir kadeh sun ki, artık suzusluk nedir bilmeyeyim.

3 - Buruna Su Alırken:
Allah’ım Cennet ve de her türlü nimetlerinin kokusundan beni mahsun mahrum etme.

4 - Yüzü Yıkarken :
Allah’ım Bazı yüzlerin aydınlanacağı bazı yüzlerin de kararacağı kıyamet gününde benim yüzümü nurunla ağart.

5 - Sağ Kolu Yıkarken :
Allah’ım Kıyamet günü amel defterimi sağ tarafımdan ver hesab vermemi kolaylaştır.

6 - Sol Kolu Yıkarken :
Allah’ım amel defterimi solumdan ve arkamdan verme. Hesabımı zorlaştırma.

7 - Başı Meshederken .
Yüce Allah’ım beni rahmetinle kuşat, üzerime bereketlerinin her türlüsünü indir.

8 - Kulakları Meshederken :
Allah’ım Beni sözünü dinleyen ve en güzeline uyan kimselerden eyle.

9 - Boynu Meshederken :
Allah’ım Boynumu cehennemden azad et.

10-Ayakları Yıkarken :
Allah’ım Bazı ayakların tökezleyeceği kıyamet gününde sırat köprüsünde ayaklarımı tökezlemekten koru..

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri