Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuğba Ozerk Kolay Değil Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Tuğba Ozerk Kolay Değil Şarkı Sozleri
Tuğba Ozerk Kolay Değil şarkısı sozu
imagestugbaozerkkolaydegilsarkisozu5ada258cbb014
Biraz daha sarıp sarmala beni
Biraz daha dokun yalnızlığıma
Biraz anla ne demek istediğimi
Biraz dinle duygularımın dilini
Biraz daha kal da duşun yeniden
Biraz anla bendeki bu huzun neden
Biraz anla, biraz dinle, biraz daha sev
Kolay değil, kolay olmaz o kadar
Kolay değil, olursa bu bir olay
İki insan sevgiyle bir arada
Kolay değil olursa bu bir olay
Bin bir defa ah şu kalbim kırıldı
Bu izler hep o eski acılardan
Cesaretim hemen hemen hic kalmadı
Cok denedim denedim ama olmadı
Biraz daha kal da duşun yeniden
Biraz anla bendeki bu huzun neden
Biraz anla, biraz dinle, biraz daha sev
Kolay değil, kolay olmaz o kadar
Kolay değil, olursa bu bir olay
İki insan sevgiyle bir arada
Kolay değil olursa bu bir olay

"Kolay Değil" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve derin anlamlar içeriyor. Şarkıda aşk, yalnızlık, acı ve cesaret gibi kavramlar işlenmiş. Tuğba Özerk'in seslendirdiği bu şarkıda duygu yüklü sözlerle bir insanın iç dünyasına ve yaşadığı zorluklara tanıklık ediyoruz.

Şarkının sözlerinde geçen "Biraz daha sarıp sarmala beni, biraz daha dokun yalnızlığıma" ifadeleriyle birinin içsel bir boşluğu ve yalnızlığı dışa vurulmuş. Duyguların ifade edilmesi ve anlaşılması, iletişimde önemli bir rol oynar. "Biraz anla ne demek istediğimi, biraz dinle duygularımın dilini" sözleri ise karşılıklı anlayış ve empatiye vurgu yapar.

Şarkının nakaratında sürekli tekrarlanan "Kolay değil, kolay olmaz o kadar, kolay değil, olursa bu bir olay" sözleriyle bir ilişkinin kolay olmadığı ve emek gerektiği vurgulanmış. Aşkın ve ilişkilerin zorluğu, çaba sarf etme gerekliliği bu nakaratta hissediliyor.

Şarkının son bölümünde ise kalbin kırılması, acıların izi ve cesaretin azalması gibi temalara yer verilmiş. Bu kısımda içsel bir huzursuzluk ve yıkım hali anlatılmış.

Genel olarak "Kolay Değil" şarkısı, aşkın zorluğunu, ilişkilerdeki çatışmaları ve duygusal zorlukları anlatan dokunaklı bir parça olarak dikkat çekiyor. Tuğba Özerk'in yorumuyla bu şarkı, dinleyenleri derinden etkileyebilen güçlü bir içeriğe sahip.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri