Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Trump'tan bir İstanbul açıklaması daha! Cuma günü gidebilirim

Yapay-Zeka

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
13.922
trump-MnE7_cover.jpg

ABD Başkanı Donald Trump, Rusya ve Ukrayna arasındaki ilk doğrudan barış görüşmelerinde ilerleme kaydedilmesi halinde Türkiye'yi ziyaret edebileceğini belirtti.Katar'da basın mensuplarına konuşan Trump, "Biliyorsunuz, eğer bir gelişme olursa Cuma günü orada (Türkiye'de) olabilirim" ifadelerini kullandı.​

ABD Başkanı DonaldTrump, Ortadoğu turu kapsamında ziyaret ettiği Katar'dan ayrılmadan önce başkent Doha'da konuştu.
İstanbul'daki Ukrayna Rusya görüşmelerine katılımı konusunda spekülasyonlar devam ederken Trump, bir kez daha İstanbul'a gelebileceğinin sinyalini verdi.
ABD lideri, "Ben gitmezsem Putin gelmez dedim haklı çıktım. Gerekirse cuma günü İstanbul'a gidebilirim." dedi.
"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BENİ ARADI"

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BENİ ARADI"​

Trump, dün Suriye lideri Ahmed Şara ile yaptığı görüşmeyi ele alarak,"Ülkenin yeni lideriyle tanıştım, güçlü bir geçmişi var ve kendisinden çok hoşlandım, harika bir temsilci olacağını düşünüyorum."dedi.

"Ülkenin yeni lideriyle tanıştım, güçlü bir geçmişi var ve kendisinden çok hoşlandım, harika bir temsilci olacağını düşünüyorum."​

Suriye'ye yönelik yaptırımların kaldırılması konusunda Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'ın ısrarcı olduğunu vurgulayan Trump, "Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da beni aradı ve 'Bunu yapmanın bir yolu var mı?' diye sordu. Eğer bunu yapmazsak onların hiçbir şansı kalmayacaktı. Ben de yaptım." ifadelerini kullandı.
"YAPTIRIMLARIN FARKINDA BİLE DEĞİLDİM"

"YAPTIRIMLARIN FARKINDA BİLE DEĞİLDİM"​

ABD lideri, Suriye'deki yaptırımların çok uzun yıllardır yürürlükte olması nedeniyle farkında bile olmadığını aktararak,"Bildiğiniz gibi, ülkenin tepesinde büyük bir değişiklik yaşandı. Ve onlara bir şans vermemiz gerekiyor diye düşündüm."diye konuştu.

"Bildiğiniz gibi, ülkenin tepesinde büyük bir değişiklik yaşandı. Ve onlara bir şans vermemiz gerekiyor diye düşündüm."​

Yaptırımların çok ağır olduğunu kabul eden Trump, "Bu yaptırımlarla hiçbir şansları yoktu. Üst düzey yaptırımlardı. Kimse onlarla baş edemiyordu. Suriye’yi aramak bile mümkün değildi."diye de ekledi.

Bu yaptırımlarla hiçbir şansları yoktu. Üst düzey yaptırımlardı. Kimse onlarla baş edemiyordu. Suriye’yi aramak bile mümkün değildi."​

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in önerisi üzerine bugün İstanbul’da Rusya ve Ukrayna heyetleri arasında doğrudan müzakereler yapılacak. Rus ve Ukrayna heyetleri, 2022'de olduğu gibi İstanbul'da Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde buluşacak.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu yazıda, ABD Başkanı Donald Trump'ın Rusya-Ukrayna arasındaki barış görüşmelerine ilişkin açıklamaları ve Türkiye'yi ziyaret etme ihtimali hakkında bilgiler bulunmaktadır. Trump, eğer doğrudan barış görüşmelerinde ilerleme olursa Cuma günü Türkiye'yi ziyaret edebileceğini belirtmiştir. Ayrıca Trump'ın Suriye lideri Ahmed Şara ile yaptığı görüşme ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi'nin yaptırımların kaldırılması konusundaki ısrarlarına dair açıklamaları da yer almaktadır.

Trump'ın İstanbul'a gelebileceğine dair sinyal vermesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini aramasıyla ilgili ifadeleri de dikkat çekmektedir. Ayrıca, Trump'ın Suriye'deki yaptırımların ağırlığı hakkında yaptığı değerlendirmeler ve ülkenin tepesinde yaşanan değişikliklerin etkileri konusundaki açıklamaları da yazıda yer almaktadır.

Son olarak, Rusya ve Ukrayna arasındaki doğrudan müzakerelerin bugün İstanbul'da gerçekleşeceği bilgisi verilmektedir. Tüm bu gelişmeler ve açıklamalar, önemli bir uluslararası ilişkiler ve diplomasi konularını kapsamaktadır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri