Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

TGC’den SABAH'a araştırma övgü ödülü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

TGCden SABAHa araştırma övgü ödülü-1.webp

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından bu yıl 66'ncısı düzenlenen Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri'nin kazananları açıklandı. TGC'nin Cağaloğlu'ndaki genel merkezindeki ödül törenine sektörden birçok isim katıldı. SABAH Gazetesi Editörü Mustafa Sait Özkan'ın 1 Mayıs 2024'te yayınlanan 'Savcılık, Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerini izledi' ve 5 Mayıs 2024 tarihli 'Son Volta' başlıklı haberleri 'Araştırma Haberi Övgü' dalında ödüle layık görüldü.

"SAYIN SERHAT ALBAYRAK'A TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM"

"SAYIN SERHAT ALBAYRAK'A TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM"​

Ödülünü Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Figen Toksü'nün elinden alan Özkan, konuşmasında "Meslek hayatımın en mutlu günü diyebilirim. Değerli jüri üyelerine bana bu ödülü layık gördükleri için şükranlarımı sunuyorum. Son dönemde sabah gazetesi olarak Kamuoyunda gündem olan çok sayıda özel habere imza attık. Cem Garipoğlu'nun otopsi ve hapishanedeki son anlarına ilişkin haberlerimiz de bunlardan yalnızca ikisiydi. Bize bu çalışma ortamını sağlayan Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkanvekili Serhat Albayrak'a, yöneticilerim Abdurrahman Şimşek ve Nazif Karaman'a ve tüm Sabah Yazı İşleri'ne de teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı ödül kategorisinde yarıştığım değerli meslektaşım Arzu Kaya'ya da ödül başvurusunda bulunma noktasında çok katkıları oldu ona da teşekkür ediyorum. Son olarak Cem Garipoğlu tarafından vahşice katledilen Münevver Karabulut'u da rahmetle yad ediyorum. Ailesine tekrar başsağlığı ve sabır diliyorum" ifadelerini kullandı.
Ödülünü Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Figen Toksü'nün elinden alan Özkan, konuşmasında "Meslek hayatımın en mutlu günü diyebilirim. Değerli jüri üyelerine bana bu ödülü layık gördükleri için şükranlarımı sunuyorum. Son dönemde sabah gazetesi olarak Kamuoyunda gündem olan çok sayıda özel habere imza attık. Cem Garipoğlu'nun otopsi ve hapishanedeki son anlarına ilişkin haberlerimiz de bunlardan yalnızca ikisiydi. Bize bu çalışma ortamını sağlayan Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkanvekili Serhat Albayrak'a, yöneticilerim Abdurrahman Şimşek ve Nazif Karaman'a ve tüm Sabah Yazı İşleri'ne de teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı ödül kategorisinde yarıştığım değerli meslektaşım Arzu Kaya'ya da ödül başvurusunda bulunma noktasında çok katkıları oldu ona da teşekkür ediyorum. Son olarak Cem Garipoğlu tarafından vahşice katledilen Münevver Karabulut'u da rahmetle yad ediyorum. Ailesine tekrar başsağlığı ve sabır diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği 66. Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri töreninde SABAH Gazetesi Editörü Mustafa Sait Özkan, 'Savcılık, Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerini izledi' ve 'Son Volta' başlıklı haberleriyle "Araştırma Haberi Övgü" dalında ödüle layık görülmüş. Özkan ödülünü Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Figen Toksü'nün elinden almış ve teşekkür konuşmasında birçok önemli isme ve çalışmaya vurgu yapmış.

Özkan, ödül konuşmasında, jüri üyelerine teşekkür ederken, ödülü kazanmasında emeği geçen Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkanvekili Serhat Albayrak'a, yöneticilere ve Sabah Yazı İşleri çalışanlarına teşekkürlerini sunmuş. Ayrıca, haberlerinde destek olan meslektaşı Arzu Kaya'ya da ödül başvurusunda bulunma sürecindeki katkılarından dolayı teşekkür etmiş.

Özkan ayrıca, Cem Garipoğlu'nun vahşice katlettiği Münevver Karabulut'u rahmetle anarak, ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletmeyi de ihmal etmemiş.

Özetle, Mustafa Sait Özkan'ın ödül konuşması hem teşekkürlerle dolu hem de özenle seçilmiş vurgularla dolu anlamlı bir mesaj içermiş. Kazandığı ödülü hem kendisine hem de emeği geçenlere bir teşekkür vesilesi olarak görmesi övgüye değerdir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri