Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tereyağlı Bulgur Pilavı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Tereyağlı Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler
1,5 su bardağı pilavlık bulgur
1 çay bardağı tel şehriye
1 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı zeytin yağı
3 su bardağı sıcak su
1 tatlı kaşığı tuz
Tavuk ya da ilik bulyon
Haşlanmış bezelye, mısır ya da nohut

Tereyağlı Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle tencereye sıvı yağ ve tereyağını alıp eritin.
Şehriyeyi rengi dönünceye kadar kavurun.
Üzerine bulguru ekleyip kavurmaya devam edin.
En son sıcak suyunu da ekleyip tuzunu ve bulyon koyun.
Kapağını kapatıp pişirin suyunu çekmeye başlayınca altını kısın.
Haşlanmış bezelye, mısır ya da nohut ekleyebilirsiniz.
Tereyağlı Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri