Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tavada Tahinli Katmer

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Tavada Tahinli Katmer Tanımı İçin Malzemeler
500 gram un
1 yemek kaşığı zeytinyağ
1 tatlı kaşığı tuz
1-1,5 su bardağı kıvam verene kadar ılık su
İç materyali için;
Tahin
Toz şeker

Tavada Tahinli Katmer Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Hamuru yoğurup 10 dk dinlendiriyoruz.
Daha sonra bezelere ayırıp bir 10 dk daha bekleyelim. Hatta bir gece dolapta streç altında bekleyebilir.
Hafif unlayarak merdane yada oklava ile ince bir yufka haline getiriyoruz. (kolay açılan bir hamur).
Hamuru açtıktan sonra üzerine tahin döküyoruz. Şekeri sizin damak tadınıza nazaran ayaralayabilirsiniz.
Daha sonra rulo yaparak kendi etrafında dolayıp merdane ile açabilirsiniz.
Yağsız tavaya kısık ateşe veriyoruz.
Arkasını kızarınca döndürüp üzerine tereyağ ile biraz yağlayalım altı kısmınada çok az yağ verebilirsiniz….
Tavada Tahinli Katmer Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri