Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

H

Tarkan Hatasız Kul Olmaz Şarkı Sozu

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
21.613
Tarkan Hatasız Kul Olmaz Şarkısı
Tarkan Hatasız Kul Olmaz Şarkı Sozleri
Hatasız kul olmaz hatamla sev beni
Dermansız dert olmaz dermana sal beni
Kaybettim kendimi ne olur bul beni
Yoruldum halim yok sen gel de al beni
Feryada gucum yok feryatsız duy beni
Sevenlerin aşkına ne olur sev beni
Sev beni
Bu feryat bu hasret oldurur aşk beni
Uzaktan olsa da razıyım sev beni
Razıyım sev beni
Umitsiz yaşanmaz sevmemek elde mi?
Can demek sen demek gel de gor bende mi?
Sozunde sitem var kalpte mi dilde mi?
Tez elden haber ver o gonlun elde mi?
Feryada gucum yok feryatsız duy beni
Sevenlerin aşkına ne olur sev beni
Sev beni
Soz Muzik: Orhan Gencebay

"Tarkan Hatasız Kul Olmaz" şarkısıyla ilgili içerik paylaşımınıza cevaben sözlerinizi ayrıntılı bir şekilde değerlendirmek isterim:

1. **"Hatasız kul olmaz hatamla sev beni"**
Bu dizede, kişinin kusurlarının farkında olarak sevilmeyi istemesi ve kabul edilmenin önemine vurgu yapılıyor. Sevginin eksiksiz olmadığı, hataların da beraberinde olduğu ve bu durumun sevgiyi daha da anlamlı kıldığı ifade ediliyor.

2. **"Dermansız dert olmaz dermana sal beni"**
Burada, çare ve dermanın olmadığı durumların aslında çareye ulaşmanın bir adımı olduğu düşüncesi dile getiriliyor. Dertlerin tek başına çözümsüz olmadığı, derman arayışının önemine vurgu yapılıyor.

3. **"Yoruldum halim yok sen gel de al beni"**
Bu dizede ise yorgun bir ruh halinin ve zor bir dönemin ardından sevilen kişinin gelip sizi almasını, sizi desteklemesini beklemekten bahsediliyor. Bu durumda birlikte hareket etmek ve güç bulmaktan söz ediliyor.

4. **"Uzaktan olsa da razıyım sev beni"**
İfade ettiği gibi, fiziksel mesafelere rağmen sevgilinin varlığı ve sevgisinin yeterli olduğu belirtiliyor. Bu durumda aşkın ve bağlılığın mesafeleri aşabileceği vurgulanıyor.

5. **"Umutsuz yaşanmaz sevmemek elde mi?"**
Bu dizede, umutsuzluğun yaşama sızmaması gerektiği ve sevmemenin bir seçim olduğu varsayımı sorgulanıyor. Ironik bir şekilde, sevginin aslında umudu ve yaşamı güçlendirdiğine işaret ediliyor.

Tarkan'ın "Hatasız Kul Olmaz" şarkısının sözleri üzerinden sevgi, kabul, umut ve aşkın karmaşıklığı üzerine derin düşünceler barındıran bu dize ve mısralar, dinleyicilere duygusal bir yolculuk sunmaktadır. Aynı zamanda Orhan Gencebay'ın müziğiyle bu duyguların daha da kuvvetlenmesi sağlanmaktadır.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri