Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tam Buğday Ekmeği

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Tam Buğday Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler
1,5 su bardağı ılık su
1 paket instant maya
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı toz şeker
3 yemek kaşığı sıvı yağ
3,5 su bardağı tam buğday unu

Tam Buğday Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm gereçleri karıştırıp güzelce yoğurun
1 saat mayalandırın.
Mayalandıktan sonra tekrar yoğurun, gerekirse un ekleyebilirsiniz.
Şekil verdikten sonra yağlı kâğıt ile birlikte pişirme kabına alalım.
Üzerine un serpip kesikler atalım.
30 dk üzeri kapalı formda mayalandıralım.
180 derece fırında 40 dk kapağı kapalı biçimde pişirelim.
40 dk dan sonra 15 dk kapağı açık halde pişirelim.
Afiyet olsun.

Tam Buğday Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri