Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

H

Takıntı Bir Dost Şarkı Sozu

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
21.542
Takıntı Bir Dost Şarkı Sozleri
Takıntı Bir Dost Şarkısı
Bir dost dunyalara bedelmiş
Dostu olanın sırtı yere gelmezmiş
Ama bunların hepsi yalan
Dost arkadaş falan
Yanındadır herkes eğer
Varsa paran
Bir gun gelir, sırt cevirir
Sırtını yasladığın adam
Hayatın alt ust olur
Herşey talan
Takıntı İkinci Bir Ben Şarkı Sozu
Aşk adına bu sorular cok zor
Cevaplar duğumlenir boğazımda
Yanıtlar senle anlam buluyor
Dudaklarından değil gozlerinden okunuyor
Kalbimin odak noktası sensin
Sen artık ikinci bir bensin
Hep bahar olsun aşkım mevsimin
Kara kışları ben zaptederim
Sensin beni vareden beynimde seni resmeden
Oluyorum seni gormeden gel yakma beni derinden
Seni arıyor gozlerim hayalini bile ozledim
Senin icin yanıyor bu sensiz bedenim

Bu şarkı sözleri derin duyguları ve dostluğun, aşkın önemini anlatıyor. İlk şarkıda dostluğun ne kadar değerli olduğuna vurgu yapılırken, dostluk ve arkadaşlığın paraya veya maddi şeylere dayanmadığını belirtiliyor. Aynı zamanda sırtını dayadığın kişinin bir gün sana sırtını dönebileceği gerçeği de dile getiriliyor.

İkinci şarkı ise aşkın zorluklarını ve karmaşıklığını anlatıyor. Aşkın getirdiği soruların zorluğuna ve cevapların bulanıklaşmasına vurgu yapılırken, sevgilinin gözlerinden anlam çıkarmanın önemine dikkat çekiliyor. Aşkın, sevgilinin kendisi için bir ikinci ben gibi olduğu ve birlikte her zorluğun üstesinden gelebilecekleri vurgulanıyor. Şarkıda aşkın karşı konulmazlığı ve sevgilinin hayatın odak noktası olması da belirtiliyor.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri