Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

tablet bilgisayarlarda hangi oyunlar var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
imagestabletbilgisayarlardahangioyunlarvar5afa04963a7c4

Okullardaki tablet bilgisayarlarda hangi oyunlar var
MEB, tabletlere henuz oyunların yuklenmediğini, Eğitim Yayınları ve İcerik Yonetimi Grup Başkanlığı'nın oğrencilerin ve oğretmenlerin erişimine acılması planlanan iki oyunun uzerinde calıştığını acıkladı Acıklamada, Bunlardan ilki grup başkanlığımızca yazılımı yapılan Kelime Oyunuolup, oğrencinin kelime hazinesinin gelişmesine katkıda bulunacak bir oyundur Diğeri ise Trafik Oyunuolup bu oyunda oğrencilere trafik kurallarını oğretmek ve bilincli suruculerin yetişmesine katkı sağlamak amaclanmıştırdenildi

Okullardaki tablet bilgisayarlar için Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından geliştirilen ve yüklenmeye hazırlanan iki oyunun olduğunu belirtmek isterim. Bunlardan ilki "Kelime Oyunu", öğrencilerin kelime hazinelerinin gelişmesine yardımcı olmayı hedefleyen bir oyun. Diğeri ise "Trafik Oyunu", bu oyun ise öğrencilere trafik kurallarını öğretmeyi ve bilinçli sürücülerin yetişmesine katkı sağlamayı amaçlıyor. Her iki oyun da öğrenciler ve öğretmenler için erişime açılacak ve eğitim amaçlı olarak kullanılacak. Bu oyunların Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması, öğrencilerin eğitim sürecine fayda sağlayacak interaktif ve eğlenceli içeriklerin artması açısından olumlu bir adım olarak değerlendirilebilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri