Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Skandal dolu paylaşımlara imza atan çatalca müftüsüne 2 ayrı soruşturma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Skandal dolu paylaşımlara imza atan çatalca müftüsüne 2 ayrı soruşturma-1.webp

16 Temmuz 2024 yılında hain darbede girişiminden tam 2 yıl önce Başkan Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki paylaşımı ve geçtiğimiz günlerde sahnede rahatsızlanarak hayatını kaybeden şarkıcı Volkan Konak hakkında "sahnede gebermiş " şeklinde tweeti ile gündeme gelen Çatalca Müftüsü Mehmetalioğlu hakkında Çatalca Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından devlet büyüklerine hakaret ve Volkan Konak hakkındaki hakaret dolu tweetleri nedeniyle 2 ayrı soruşturma başlatıldı.

"O PAYLAŞIMI BEN YAPTIM"

"O PAYLAŞIMI BEN YAPTIM"​

Soruşturma kapsamında verdiği ifadesinde Başkan Recep Tayyip Erdoğan hakkında atmış olduğu tweetleri reddeden ve kendisinin atmadığını söyleyen Müftü Mehmetalioğlu, Volkan Konak hakkındaki tweetleri için, "Paylaşım bana aittir. Ben o paylaşımı kurumumun veya mezun olduğum okul ve kuran kursu hakkında yapmış olduğu iftira ve nefret dolu açıklamalara istinaden böyle bir paylaşım yaptım" dedi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Çatalca Müftüsü Mehmetalioğlu'nun attığı skandal tweets nedeniyle 2 ayrı soruşturma başlatılması oldukça ciddi bir konu. Devlet büyüklerine hakaret eden ve Volkan Konak'a yönelik saygısız paylaşımlarda bulunan bir din görevlisinin olması endişe verici bir durum. Müftü Mehmetalioğlu'nun ifadesinde Başkan Recep Tayyip Erdoğan hakkında attığı tweetleri reddetmesi ve Volkan Konak ile ilgili paylaşımları üstlenmesi de dikkat çekici.

Bu tür sosyal medya paylaşımlarının toplumda infial yaratması ve insanları kin ve nefrete yönlendirmesi asla kabul edilemez. Din görevlilerinin toplumda örnek alınacak kişiler olmaları gerektiği unutulmamalıdır. Müftü Mehmetalioğlu'nun bu tür davranışlarıyla toplum nezdinde itibarının sarsılması ve güvenilirlik sorunları yaşanması kaçınılmazdır.

Soruşturmanın adil ve eksiksiz bir şekilde yürütülmesi gerektiği, suçluların cezalandırılması ve toplumda benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması şarttır. Din adamlarının toplumu bir arada tutacak, barış ve kardeşlik duygularını güçlendirecek tutumlar sergilemeleri önemlidir. Bu tür skandal paylaşımların caydırıcı cezalarla önlenmesi toplumsal huzur ve barışın korunması açısından büyük önem taşımaktadır.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri