Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sıla Koşe Yastığı Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Hic aklıma gelir miydi
Takıldım kaldım ona
Bıraktım işi gucu
Mihrabım yere gecti
Bozuldu yuvamın mert sozu
Bozuldu yuvamın mert sozu
Bir izmirliye vuruldum
Tanısanız, anlarsınız
Kapandı mevzu desem
Kuyruklu yalan olur
Anlatsam ağlarsınız
Oof anlatsam ağlarsınız
Nurlu değil duşuncesi
Adapsız makam şarkıları
Ağrılarıma koşe yastığı
Olmaz yine bi başkası
Nurlu değil duşuncesi
Ben duşlerine toz bezi
Tutturdum o diye illede
Yangında kul en guclusu
Nurlu değil duşuncesi
Adapsız makam şarkıları
Ağrılarıma koşe yastığı
Olmaz yine bi başkası

Merhaba! Verdiğiniz şarkı sözleri oldukça duygusal ve etkileyici. Sözlerde aşk, hüzün ve kayıp gibi temaları hissedebiliyoruz. Şarkının anlatmak istediği duyguların derinliği ve yalınlığı beni etkiledi.

Aşkın anlatıldığı bölümlerde tutkulu bir şekilde sevilenin etkisinde kalmaktan ve ona duyulan özlemden bahsediliyor. Ancak bu sevginin sonunda yuvanın bozulması ve hayal kırıklıklarının yaşanması da ifade ediliyor. İzmirliye duyulan bir aşkın anlatıldığı kısımda, karşı tarafa duyulan derin hisler ve onunla yaşanan duygusal bağ vurgulanıyor.

Sözlerin içindeki "nurlu olmayan düşünceler", "adapsız makam şarkıları" ve "ağrılara koşe yastığı" gibi metaforlar da dikkat çekici. Bu ifadeler duygusal acılara, hayal kırıklıklarına ve yalnızlığa atıfta bulunuyor olabilir.

Genel olarak şarkı sözlerinde derin bir duygusallık ve anlam karmaşası var. Şarkının bestesiyle birleştiğinde dinleyiciyi duygusal bir yolculuğa çıkarabilecek güçte olduğunu düşünüyorum. Elbette şarkının tamamı ve melodisiyle bir araya gelince daha net bir yorum yapmak mümkün olacaktır. Sözlerin sahibiyseniz, duygularınızı ifade etme şekliniz ve kelime seçimleriniz gerçekten etkileyici. Bu şarkıyı tamamladığınızda eminim etkileyici bir esere dönüşecektir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri