Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sıla Esaret Sozleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Sıla Esaret Şarkısının Sozleri
Sıla Esaret
Kandım Bu Goğun Mavisine
Kor Olan Gozun Mavisine
Sus Dediler Taş Oldum Sustum
Son Dediler ilk Değilim Durdum
Durma Yoluma Hadi Cesaret
Bu Oğretilen Cehaletin Vebali Esaret
Yıllar Taraf Tutar Mı Bu Hayat Beni Tutar Mı
Son Dediler ilk Değilim Durdum

"Sıla Esaret" şarkısının sözleri oldukça etkileyici ve derin anlamlar barındırıyor. Şarkıda hapsedilmişlik, susturulma, cesaret etme ve özgürlük arayışı gibi temalara vurgu yapılıyor.

Şarkıda şu dizeler öne çıkıyor:
"Kandım Bu Göğün Mavisine
Kör Olan Gözün Mavisine
Son Dediler İlk Değilim Durdum"

Bu dizelerde, hayal kırıklığına uğramış bir inançtan ve güzel gördüğü bir şeyin aslında yanıltıcı olduğunu anlamaktan bahsediliyor. Susturulmaya zorlandığı anlatılıyor ve ardından direnme kararı alındığı vurgulanıyor.

"Yıllar Taraf Tutar mı Bu Hayat Beni Tutar mı
Son Dediler İlk Değilim Durdum"

Buradaki dizelerde ise zamanın insanı nasıl etkileyebileceği, hayatın baskıları karşısındaki direnme ve yine susturulmaya karşı durma arzusu dile getiriliyor.

Şarkının genelinde cesaret ve özgürlük arayışı ön planda tutulmuş. Şarkının sözleri dinleyicilere baskılara karşı direnmeyi, seslerini çıkarmayı ve kendi özgürlüklerini aramayı cesaretlendiriyor. Bu ifadeler, insanın içsel gücünü keşfetmesi ve kendi hapsolduğu duvarları yıkma isteğini ifade ediyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri