Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sıla Bebek davası 7 Şubat'a ertelendi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Sıla Bebek davası 7 Şubat'a ertelendi​

Tekirdağ'da cinsel istismara ve şiddete maruz kaldıktan sonra 2 yaşında hayatını kaybeden ve kamuoyunda Sıla Bebek olarak bilinen Sıla Yeniçeri'nin ölümüyle ilgili davada ikinci duruşma görüldü. Mahkeme davayı erteleyerek bir sonraki duruşma tarihini 7 Şubat olarak belirledi.
kapak_sila-bebek-davasi-7-subata-ertelendi-400842.jpg

Tekirdağ'da darbedilen ve cinsel istismara uğradığı ortaya çıkan Sıla Yeniçeri'nin (2) ölümüne ilişkin davanın ikinci duruşmasında anne Behiye Yeniçeri (30), savunma yaptı.
"Parkta düştüğünü biliyorum. Kesinlikle bakım yükümlülüğünü ihmal etmedim"diyen Yeniçeri'nin akıl sağlığının yerinde olduğunun belirtildiği rapor da duruşmada okundu. Savunmaların ardından duruşma, 7 Şubat'a ertelendi.
"Parkta düştüğünü biliyorum. Kesinlikle bakım yükümlülüğünü ihmal etmedim"

Sıla Bebek davasının ikinci duruşmasıyla ilgili verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz. Bu kadar hassas ve üzücü bir konuda detaylı bilgilendirme yapmanız önemlidir. Sıla Yeniçeri'nin yaşadığı acı olay herkesi derinden etkilemiştir. Anne Behiye Yeniçeri'nin savunmasında parkta düştüğünü ve bakım yükümlülüğünü ihmal etmediğini belirtmesi gerçekten üzücü bir durumdur. Bu tarz olaylardan ders çıkarılmalı ve çocuk haklarına daha fazla önem verilmelidir. Gelişmeleri takip etmek ve adaletin yerini bulmasını umut etmek en doğal hakkımızdır. Sanıkların en ağır şekilde cezalandırılması gerekliliği unutulmamalıdır. Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri